Designer Barbie Palomino skapte et hjem for familien sin med overraskelser i hver sving

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Når designer Barbie Palomino og mannen hennes lukket på en overdel, de visste at den var i dårlig form-men de visste ikke hvor ille. For eksempel, "Vi visste ikke at det ville være en rotteangrep på kjøkkenet," husker designeren. Som om det ikke hørtes ut som en utfordring, hadde paret også en baby. Men de var fast bestemt på å lage drømmefamiliehuset sitt... på en forkortet tidslinje.

Rom, vegg, gul, interiørdesign, møbler, gulv, lampeskjerm, soverom, design, hus,

Sara ligorria tramp

"Det hadde vært noen vanvittige oppdateringer av huset, men vi ville egentlig bare at det skulle føles midt i århundret," forklarer designeren. Så de begynte med å ta ting nesten ned til studsene, fokusere på å gjenopprette hjemmet til de mer enkle beinene og deretter legge til personlighet - og stol på oss, det er mye av det.

Før oppussingen ...


Kjøkken

Rom, tak, møbler, interiørdesign, benkeplate, kjøkken, gul, eiendom, gulv, bygning,

Sara Ligorria Tramp

"Kjøkkenet er hjemmets hjerte for oss," sier Palomino. Men måten det lå i hjemmet på, var ikke fornuftig. Så de åpnet den opp til stuen, og forlenget deretter en vegg for å gi tilstrekkelig matlaging og spiseplass.

insta stories

"Vi gikk med virkelig høye ryggplater for å understreke takhøyden," sier Palomino. Og som alle som har gjennomgått en kjøkkenrenovering vil forstå, kan høye tak i et kjøkken, selv om det er flott, gi noen vanskelige kabinettstiler. Så designeren bestemte seg for å gruppere lagring på noen få viktige steder, og eliminere behovet for skap over vasken. "Øya er rundt fire fot, så ved å gjøre den enorme, klarte vi å komme unna med å ikke gjøre en haug med overdel," sier Palomino.

Møbler, rom, interiørdesign, eiendom, gulv, skap, stue, hjem, kommode, kjøkken,

Sara Ligorria Tramp

Grønt kabinett og detaljer i messing gjør at rommet føles sofistikert - men fremdeles tilgjengelig. "Vi innså at steinen vi valgte til benkeplaten også har grønne undertoner, noe som var en hyggelig overraskelse," husker designeren.

Rom, interiørdesign, møbler, gulv, tak, bygning, eiendom, stue, gul, bord,

Sara Ligorria Tramp




Stue

Stue, rom, interiørdesign, møbler, hjem, eiendom, bygning, hus, sofa, tak,

Sara Ligorria Tramp

Å gi kjøkkenet varmere, dypere farger lar det også visuelt flyte inn i stua, der Palomino balanserer åpningen i rommet med lag og farge. "Disse skyvedørene åpner helt opp til en balkong, og den går ned til bassengområdet," forklarer designeren.

Så hun gikk etter varme, og valgte en fløyelssofa og sidestoler trukket i mykt grått, og dekket den ensomme veggen med et utvalg av kunst hun og mannen hennes har samlet gjennom årene.

Stue, interiørdesign, rom, møbler, eiendom, bygning, tak, hjem, hus, vegg,

Sara Ligorria Tramp

Ett problem med minimal veggplass? Det er egentlig ikke plass til kunst og en TV. Så designeren valgte Samsung Frame TV, som viser kunst når den ikke er i bruk, noe som betyr at den smelter rett inn i veggen (ja, det grafiske kunstverket er faktisk en TV-eagle-eyed seere vil legge merke til at det viser et annet kunstverk på to bilder). "Vi visste egentlig ikke om vi ville se på TV der inne, så det var mindre risiko," sier Palomino om å installere en som ikke gjør det ser ut som et gapende svart hull.


Hovedsoverom

Soverom, seng, møbler, rom, laken, eiendom, sengeramme, sengetøy, interiørdesign, madrass,

Sara Tramp

I en liten vri ble hovedsoverommet faktisk inspirert av skapet. "Det var den rekken med skapdører, så jeg designet nye fronter for dem med halvmånedragene og malte dem en dempet grønn," sier designeren. "Og den typen satte tonen for hele rommet." En Gus Modern -seng med polstret sengegavl og et nøytralt nøytralt teppe inviterer til avslapning.

Hvit, rom, møbler, interiørdesign, eiendom, gulv, tak, hus, hjem, gardin,

Sara Ligorria Tramp

Den mest spesielle delen av mesteren, skjønt? Den lille kroken utenfor soverommet som fungerer som leseområde, arbeidsområde eller musikkrom. "Vi kaller det vår tretoppterrasse," sier Palomino. Hun installerte blackout -nyanser mellom soverommet og terrassen for å gi rom for personvern - og få rommet til å føles adskilt.

"Vi bruker det hele tiden," sier designeren. "Selv når vi har fester, ender vi på en eller annen måte der inne."


Barnas soverom

Soverom, seng, møbler, laken, rom, sengeramme, interiørdesign, eiendom, madrass, nattbord,

Sara Ligorria Tramp

"Jeg føler at så mange barnemøbler er stygge - eller det er bare å dumme ned vanlige møbler," sier Palomino. Designeren var bestemt på å ikke gå i den fellen for datterens rom, og valgte møbler i alle aldre-som en normal størrelse seng i lys gul og et vintageteppe - og deretter lagt til lekne detaljer, som en vegg med prikker og en haug med fylte dyr.


Hi

Stue, rom, interiørdesign, møbler, blå, eiendom, vegg, bygning, gulv, hjem,

Sara Ligorria Tramp

"Vi gjør alt vi ser på TV her," sier Palomino fra hulen, som de lurte ut med høyttalere og en projeksjonsskjerm. Den dype blå fargen gjør at den føles mer som en kino. Like ved dette rommet er en egen gjesteleilighet, som Palomino koblet til en Murphy -dør gjemt bak en bokhylle.

Rom, Interiørdesign, Bygning, Tak, Hylle, Møbler, Gulv, Hyller, Arkitektur, Hjem,

Sara Ligorria Tramp


Utenfor uteplass

Vegg, eiendom, interiørdesign, rom, hjem, hus, møbler, bygning, arkitektur, bord,

Sara ligorria tramp

"Det ble fullstendig overkjørt med eføy og gress," sier designeren om utendørsområdet. Med riktig TLC har det blitt en favoritt hangout. Siden huset ligger på en høyde, får du tilgang til bassengområdet fra hjemmets lavere nivå, noe som gir det følelsen av en hemmelig hage - og gir enkel tilgang fra gjestesuiten ved siden av hulen.

Følg House Beautiful på Instagram.

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er forfatter og redaktør med base i New York, og dekker design, interiør og kultur.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.