Se hvordan en forsømt pottebod ble et glamorøst drivhus

instagram viewer

Sjarmerende drivhus

Som en bryllupsgave tok Heather Camerons mann, Kevin, fra hverandre et neglisjert potteskur på eiendommen deres og bygde det om til et drivhus med et herdet glasstak. "Jeg så hele prosessen, men elsket at jeg ikke trengte å gjøre noe," sier Heather. "Kevin bygde akkurat det jeg hadde sett for meg." Fersketrær og Concord-vinranker skygger for drivhuset på 10 til 12 fot, og hevede senger av gulrøtter, mais, rødbeter og dill strekker veien til døren.

Frodige blomster

Heders mann, Kevin, forvandlet retrett fra et gammelt skur på eiendommen deres. Kevin bygde om skuret rundt de 11 vinduene han fant på en bergingsgård, og la vinduer av herdet glass på taket for å lage et drivhus. Deretter gikk Heather i gang med å innrede sitt nyopprettede tilfluktssted med vintageblomsterputer, hvitmalte møbler og samlinger av mintgrønn jadeitt og vaser av melkeglass. "Jeg hadde aldri tid til å bruke skuret til det opprinnelige formålet som et sted å plante planter," husker Heather. "Jeg liker det mye mer nå som et sted å flykte til og krølle sammen med en bok, male eller besøke med venner."

insta stories

Feminint design

I sømmen mellom taket og hver langvegg la Heather til hyller som var ombygd fra en gammel dør hun fikk for $ 15. De viser stykker fra samlingene hennes av jadeitt- og melkeglassvaser. Stoler malt hvite og dekket på nytt i naturlig lin gir en luftig enkelhet. Et billig juteteppe fra Ikea kamuflerer de grove tregulvene med nøytral tekstur. Heather bringer hagen inn med badekar med hortensiaer, ferskplukkede fersken og vindusbokser fylt med begonier og georginer. Krystalllysekronene er bare for show - ingen ledninger - men for en blendende effekt!

Blomsterputer

Frodige, feminine blomster og på nytt gjengivelser gir en hjemmekoselig følelse til interiøret i Heather Camerons gjemmested med ett rom. Her får sengetøy med blomster nytt liv på puter. Heather utstyrte plassen med ting som ser vakre, ikke dyrebare ut, og som lett beveger seg når hun arrangerer en fest der.

Stol: Før

"Det er ofte mer karakter i noe gammelt, og kvaliteten er overraskende god. Jeg liker spesielt bena på denne stolen; de gir det et jentet, romantisk utseende. "

Stol: Etter

Oljebasert hvit maling og tre meter med linpolstring ga nytt liv til denne daterte stolen som ble funnet på et garasjesalg. "Jeg liker å resirkulere ting," sier Heather.