Hustur: 362 kvadratmeter hjem

instagram viewer

Designer Whitney Leigh Morris og produksjonskoordinator Adam Winkleman fant et lite (362 kvadratmeter!) Hjem i Venice Beach, CA - deres ideelle beliggenhet. "Vi så på større steder, men dette var så fullt av lys at vi ble solgt på det," sier Whitney.

Med noen få justeringer på forhånd (som å bli kvitt store brikker og forplikte seg til et enkelt fargevalg), blir resultatet et luftig hjem som får deg til å tenke nytt om hva det vil si å leve stort.

Her skaper en lav vegg mellom kjøkken og stue soner (ikke mindre rom). Skuffer under sofaen og kurver i cubbies holder alt, fra post til sengetøy, ute av syne.

Bilder: Monica Wang

Paret fylte hjemmet med vegg-til-vegg-hvitt. Det er skarpt og rent - og det reflekterer lys, slik at rommene ser større ut. Mindre gjenstander i samme palett (for eksempel puter og fat) blandes sømløst.

For å bruke hver tomme lagrer Whitney skriveren i et slank innebygd skap som også fungerer som armlener og sidebord. Bulldog -klipp gir en diskret, rammeløs måte å vise kunst på.

insta stories

En ekstra stol gjør denne kroken mindre kontorlignende og gir flere sitteplasser i stua. Et bredt speil forsterker lyset.

Naturlige elementer som er gjennomtenkt plassert i hjemmet, holder paret fra å føle seg innfelt. Botaniske utskrifter, friske buketter og til og med et landskapsfoto gjemt i en hylle gjør grensen mellom innendørs og utendørs uskarp.

Den 160 kvadratmeter store verandaen fungerer som et spisestue for godt vær. Bytt stol for benker for å holde en middag for 10 i et stramt område.

Dette fugleperspektivet viser hvordan det hele henger sammen. Takket være det milde klimaet kan parets uterom - en veranda på den ene siden av bungalowen, et hageområde på den andre - fungere som ekstra rom.