Å planlegge eller ikke å planlegge

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

William Pahlmanns hjem
Rom, interiørdesign, eiendom, vegg, bilderamme, interiørdesign, skap, skuff, husplante, maling,
Jeg har tenkt mye på noe i det siste (og ja, det kan komme som et sjokk for noen av dere ...). Utseendet som jeg trekker meg til er det udekorerte utseendet. Jeg er ikke gal på rom som er for perfekte og for uberørte. Det er ikke å si at jeg er fan av rom som virker som et virvar. Men jeg foretrekker rom som ser ut som om de har utviklet seg over tid. De virker bare mye rikere og vel, mye mer interessante.

Jeg har også lagt merke til at noen av mine favorittboliger er fra designere. Jeg tror at noen av deres beste arbeider kan bli funnet i deres egne bosteder. Selvfølgelig bruker designere hjemmene sine som laboratorier, og noen ganger er det lettere å ta risiko i sitt eget hjem. Men her er det jeg lurer på: Har designere virkelig en hovedplan når det gjelder deres eget hjem? Du vet det gamle ordtaket "skomakerens barn er ofte skofri". Vel, jeg vet at mange dekoratører er så opptatt at det noen ganger er vanskelig for dem å takle utformingen av sine egne hjem, og dette kan tvinge dem til å ta en mer organisk tilnærming.

insta stories

Så hvor skal jeg gå med alt dette? Jeg lurer på om designordninger kan gjøre det noen ganger komme i veien for flott dekorasjon? Selvfølgelig, hvis du er en designer, kan du ikke bare vinge den med en klient. Du må ha en plan slik at kunden vet hva han eller hun får. Og det er visse ting som absolutt må planlegges. Jeg sier ikke at planer og ordninger bør forlates. Neppe. Men tror du at den beste designen skjer når prosessen utvikler seg over en lengre periode og når den mangler en fast spillplan, noe som til tider kan vise seg å være en begrensning?

Rom, interiørdesign, brun, tre, gul, eiendom, gulv, vegg, hjem, møbler,

Hvem er ikke inspirert av Albert Hadleys leilighet? Blir vi noen gang lei av å se det? Nei, det gjør vi ikke. (Denne versjonen er ca. 1990)

Rom, interiørdesign, eiendom, møbler, vegg, tak, gulv, interiørdesign, hjem, stue,

Vi er midt i en ny vekkelse av Rose Cumming- og jeg synes det er bra. Var det noen gang et mer unikt og eksentrisk hjem enn Cumming?

Rom, brun, interiørdesign, eiendom, møbler, vegg, stue, interiørdesign, bilderamme, sofa,

Jeg tror Miles Redds hjem er det mest bloggede om hjemmet de siste årene- og med god grunn.

Arkitektur, eiendom, interiørdesign, tak, eiendom, lysarmatur, interiørdesign, gudshus, blomsterdekorasjon, lysekrone,

Frances Elkins dekorerte noen veldig storslåtte hjem, men jeg synes at hjemmene hennes, spesielt hjemmet hennes i Monterey, CA, var noen av hennes beste arbeider.

Rom, tre, interiørdesign, møbler, gulv, stue, hjem, vegg, tak, interiørdesign,

I "Keith Irvine: A Life in Decoration" er noen av de vakreste bildene fra ballroomfløyen i Irvines herregård.

Bilde øverst: Tror du William Pahlmann tok seg god tid til å dekorere sitt eget hjem?

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.