Det er en liten verden

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Parish Hadley miniatyrrom
Rom, interiørdesign, møbler, dør, vegg, gulv, hjem, hus, interiørdesign, hjemmedør,

"I miniatyr kan hvem som helst bo i et rom designet av en dyr og eksklusiv New York -dekoratør."

Vet du hva jeg vil se mer av? Miniatyrrom. Hvor sjarmerende å se elegante rom krympet til Lilliputian -størrelse. Jeg undrer meg over detaljene i disse selvstendige små verdenene- de bittesmå møblene og kunstverkene, miniatyrteppene, lysarmaturene i fingerbøl. Det er sannsynligvis ikke mulig for en designer å lage disse modellene som salgsverktøy for klienter. Men for en virkelig god klient, ville det ikke vært morsomt å ha en miniatyrreplika laget av klientens favorittrom... kanskje som en takkegave?

Noen av de mest fantastiske miniatyrrommene jeg har sett var de designet av McMillen Inc. tilbake i 1932. Fordi depresjonen var i gang, ville Eleanor McMillen Brown unngå å måtte si opp noen av hennes godt trente ansatte. Så hennes strålende medarbeider Grace Fakes kom med en fantastisk idé- hvorfor ikke lage miniatyrrom og vise dem på en vandreutstilling? Det ville sikkert holde de ansatte opptatt en stund.

insta stories

Utført på en skala fra en og en halv centimeter til en fot, er disse rommene utrolige. Når du ser bilder av dem, tror du nesten at du ser på et rom i naturlig størrelse. Alt ble laget med riktige proporsjoner og utrolige detaljer. Det var et minimaleri av Van Day Truex og små byster av Wheeler Williams. Små peiser, petite Aubusson -tepper og små bouillottelamper rundet disse rommene. De må ha vært noe å se personlig!

Gå videre til 1978, og miniatyrrom var i tankene til den legendariske vindusboden Gene Moore. Moore ba forskjellige dekoratører om å designe nedskalerte rom (en skala fra en tomme til en fot) for visning i Tiffany's vinduer. Parish-Hadley og Mario Buatta deltok begge, og igjen skulle jeg ønske jeg hadde sett dem selv. For mange forbipasserende er jeg sikker på at det var første gang de hadde sett et Parish-Hadley- eller Buatta-rom på nært hold. Og virkelig, er disse rommene mindre sjarmerende enn den virkelige avtalen?

Rom, Gul, Interiørdesign, Eiendom, Hjem, Stue, Vegg, Hus, Interiørdesign, Dør,

(Bilder øverst: Et rom i liten skala designet av Parish-Hadley for Tiffany & Co.)

McMillens miniatyrrom:

Rom, interiørdesign, eiendom, fotografi, møbler, monokrom, monokrom fotografering, svart-hvitt, klassisk, hus,

En autentisk kopi av Mrs. Marshall Fields stue

Rom, interiørdesign, eiendom, gulv, fotografi, vegg, hvit, monokrom fotografering, hjem, møbler,

Et blått og hvitt soverom. Legg merke til de små bladene og blomstene på bordene.

Rom, Klassisk, Monokrom, Monokrom fotografering, Svart-hvitt, Skap, Vintage klær, Skuff, Historie,

Et penthouse solrom med veggmaleri av Barry Faulkner. Plantene er ekte.

The Tiffany Rooms:

Rom, eiendom, fotografi, hvit, stil, monokrom fotografering, monokrom, svart-hvitt, svart, stue,

Selv noen med en stor personlighet som Mario Buatta kan gjøre miniatyrrom!

Rom, eiendom, fotografi, hvit, interiørdesign, svart, hus, hjem, grå, øyeblikksbilde,

Rom designet av Kevin McNamara

Rom, Interiørdesign, Hjem, Fotografi, Stue, Hvit, Monokrom fotografering, Hus, Monokrom, Møbler,

Rom av Angelo Donghia

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.