Slik rengjør og avkalker du en Keurig

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Lytt til, kaffeelskere: For å sikre din Keurig opprettholder topp ytelse, er det viktig å rengjøre bryggeren regelmessig og avkalke den hver tredje til sjette måned. Enten du nettopp har funnet ut dette eller trenger en oppfriskning, har vi lagt ut alt du trenger å vite for å holde Keurig i fantastisk stand.

Rekvisita:

  • Keurig 3-måneders vedlikeholdssett (inkluderer avkalkingsløsning, skyllestenger, rengjøringstabletter og filtre)
  • Stort keramikkrus
  • Ikke-slipende klut
  • Oppvasksåpe
  • Vann

Regelmessig rengjøring:

  1. Rengjør utsiden av bryggeren ved å tørke den forsiktig ned med en fuktig, såpete klut.
  2. Skyv dryppskålen ut for å fjerne den. Vær forsiktig så du ikke søler overflødig væske som kan være inne. Rengjør deretter dryppskålen og tallerkenen med en klut.
  3. Fjern vannbeholderen og lokket, rengjør begge for hånd, og skyll. Pass på at du fjerner vannfilteret først, og ikke tørk innsiden av beholderen med en klut - dette forhindrer at lo fester seg inni. Du vil gjøre dette en gang i uken.
    insta stories
  4. Nå som du har rengjort utsiden og reservoaret, er det en god idé å kjøre et rensebrygger. For å gjøre dette, fyll på det nå rene reservoaret og legg et stort krus på dryppskålen. Kjør et glass med bare vann-ingen K-kopper!-på den største størrelsen. Merk: Du kan også gjøre dette ved å bruke en av Keurigs Rinse Pods i stedet for en K-Cup.

Avkalking:

  1. For en dypere rengjøring bør du avkalke din Keurig -brygger hver tredje til sjette måned, avhengig av hvor ofte du bruker den. Denne prosessen fjerner alle kalsiumforekomster inne i maskinen for å holde den i toppform.
  2. For å starte avkalkingsprosessen, tøm bryggerens vannreservoar. Hell deretter en hel flaske Keurigs avkalkingsløsning i reservoaret. Fyll den nå tomme flasken med vann, og hell den også. Sørg for at bryggeren ikke har en resterende K-Cup-pute inne, legg et stort krus på dryppebrettet og aktiver avkalkingsmodus.
  3. Hvordan du aktiverer avkalkingsmodus vil variere avhengig av modellen din, men for K- Supreme-modellen sett her, du gjør dette ved å slå av bryggeren og holde nede knappene 8oz og 12oz sammen i tre sekunder. Når lampen begynner å blinke, trykker du på bryggknappen for å starte avkalkingen. Fortsett å trykke på brygge -knappen og gjenta avkalkingsprosessen til "tilsett vann" -indikatoren lyser.
  4. Skyll beholderen grundig, fyll den med ferskvann og kjør et rensebrygger. Gjenta til avkalkingsvarselet slås av.
  5. Når avkalkingsvarselet slås av, er bryggeren din klar til bruk igjen.

Følg House Beautiful på Instagram.

Kelly AllenKelly Allen er en forfatter med base i New York og redaksjonell assistent ved House Beautiful, hvor hun dekker design, kultur, shopping og reiser.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.