Slik rengjør du bad: 6 problemfrie rengjøringshakker for bad

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Brukt flere ganger i løpet av dagen, than baderom er et av de hardest arbeidende rommene i huset. Enten du bor alene eller deler hus med andre, er det avgjørende å holde badet rent for å unngå opphopning av kalk, skitt og bakterier.

Hvis du leter etter tips om hvordan du rengjør et bad, her er noen enkle bad rengjøring hacks som vil gi deg raske, enkle resultater, og som vil hjelpe selv de mest tidsspente husholdningene.

1. Bad og servanter

Rengjøring av badekar og servant trenger ikke å være en lang og rotete jobb. Faktisk er de to av de enkleste stedene å rengjøre. 'En universalrengjøring for baderom og en fuktig klut vil gjøre susen,' sier teamet RAK Keramikk. 'Sørg for at du rengjør rundt plugghullet og kranene, da dette er områder der smuss og bakterier liker å henge.'

Hvis du har en vask i granitt, må du velge en skånsom rengjøringsmetode for å beskytte overflaten. Avhengig av hvor mange mennesker du har i din

insta stories
husstand, rengjør badekaret og vasken grundig minst noen få dager for å fjerne ansamling av skitt.

2. Ikke glem å rengjøre fugemasse

Fugemasse på fliser kan bli veldig skittent, veldig raskt. En effektiv måte å fjerne misfarging på er å bruke en gammel tannbørste og litt fortynnet blekemiddel. Når du har blandet løsningen sammen, bare gni forsiktig på de flekkete områdene - du vil bli overrasket over resultatene!

Tips: Hvis du vurderer å installere et nytt bad i fremtiden, bør du vurdere fliser i storformat eller en megaplate for veggene dine for å redusere fugeproblemet ytterligere.

rengjøringsutstyr

wattanaphobGetty Images

3. Hold dusjen skinnende

En problemfri måte å holde dusjen din skinnende på, er å åpne dusjdøren etter bruk-dette forhindrer at mugg vokser i en fuktig atmosfære. Be i tillegg husstandsmedlemmer om å tørke av våte fliser og tørke av dusjkaret når de er ferdige (faktisk en tidligere studie syntes dusjkaret var et av de mest skitne områdene på badet, så sørg for at du rengjør dette ofte).

Hvis badet ditt har et vindu, åpner du dette i noen minutter etter dusjing for å friske opp rommet. RAK Keramikk foreslår også: 'Bruk hvit eddik for å rengjøre en glassskjerm, og hvis du har et dusjforheng i stedet, legg det i vaskemaskinen regelmessig.'

4. Rengjør kranene

Leter du etter et raskt triks for å gjenopprette glansen på badekranene dine? Hvis du ikke har noen baderomsrenser tilgjengelig, gjør oppvaskmiddel også underverk.

For en naturlig løsning for å håndtere kalk, hell litt hvit eddik på en bomullspute og tørk forsiktig rundt kranen. Sørg for at du skyller med varmt vann etter rengjøring.

nærbilde av den blanke kranen

Ulf BorjessonGetty Images

5. Hold toalettet ditt ryddig

Det er jobben ingen vil gjøre, men å holde toalettet ditt skvett-rent er nøkkelen til å bli kvitt farlige bakterier.

'I tillegg til å holde innsiden av toalettskålen ren og bakteriefri, må du også ta hensyn til utsiden og tørke den av med en universalrengjøring for bad,' forklarer RAK Ceramics-teamet. 'Ikke glem toaletthåndtaket eller spyleknappene. Nøytraliser stygg lukt ved å helle en kopp vaskesoda -krystaller eller bikarbonat med brus ned i bollen en gang i uken. '

Relatert historie

7 rengjøringsapper for å hjelpe deg med å organisere hjemmet ditt

6. Legg til ekstra lagringsplass

Hold badet ditt rotfritt ved å plassere det oppbevaringskurver eller bokser i hjørnet. De ser ikke bare utrolig stilige ut, men de er flotte for oppbevaring av rengjøringsprodukter, håndklær og annet tilbehør også. Hvis du ikke har plass til en eske eller kurv, kan du alternativt gjemme det vesentlige i et baderomsskap - men sørg for at dette ikke blir en dumpingplass for overflødig og ubrukt toalettartikler.

På slutten av hver dag, gi badet en rask opprydding; rydde bort dusjflasker, skjul ekstra biter utenfor synet og tørk av alt. Det er en enkel måte å holde orden på badet ditt.

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ


Liten baderomsoppbevaring - badekar og dusj

Dusjhjørnehylle, selvklebende

Dusjhjørnehylle, selvklebende

Gricolamazon.co.uk

£20.99

KJØP NÅ
CUBIKO Shower Caddy

CUBIKO Shower Caddy

Umbraamazon.co.uk

£21.20

KJØP NÅ
Tension dusjkurv

Tension dusjkurv

enkeltmenneskeligjohnlewis.com

£95.96

Kjøp noq
Kompakt dusjvogn, 2 stk

Kompakt dusjvogn, 2 stk

iPEGTOPamazon.co.uk

£25.99

KJØP NÅ
Calypso Metal Bath Bridge

Calypso Metal Bath Bridge

Lagetmade.com

£25.00

KJØP NÅ
Selvklebende dusjhylle

Selvklebende dusjhylle

YIGIIamazon.co.uk

£19.99

KJØP NÅ
Gull badekar

Gull badekar

Kyllingasos.com

£14.40

KJØP NÅ
Dusjhjørne

Dusjhjørne

mDesignamazon.co.uk

£40.02

KJØP NÅ
Maison oppbevaringsbadekar

Maison oppbevaringsbadekar

Antropologianthropologie.com

115,00 dollar

KJØP NÅ

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.