Kelly Rowland har en genial hack for rengjøring av dusjavløpet

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Stjerner, de er akkurat som oss - helt ned i besettelse på å få dusjen glitrende ren. Noen kjendiser kan leie rengjøringstjenester, men Kelly Rowland er mer en sammenrullet jente og får det gjort.

Faktisk, når det gjelder å få hver kvadratmeter på badet rent, vil Destiny's Child -stjernen - og Hei, baby forfatter - ikke roter rundt.

Hennes favoritt rengjøringshack innebærer å perfeksjonere et av de mest oversett områdene i hjemmet.

"Jeg liker å rense de små hjørnene på badene og spesielt dusjavløpene mine," sa Kelly. 'Jeg tar en Clorox Desinfecting Wipe - legg den over en tynn plukk og bruk den til å rengjøre mellom dreneringshullene for å få alt skitt ut. Jeg har OCD, men det fungerer!

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Dusjkabinett med glassdør på hjemmebad

Thomas NorthcutGetty Images

Denne typen presisjonsrens kan virke for mye for noen, men de minste detaljene-inkludert en skitt uten dusj drain - gjør hele forskjellen, for ikke å snakke om å forhindre tresko i fremtiden, så det er fordelaktig på flere måter enn en.

insta stories

Du kan kjøpe Clorox -servietter med amerikansk merke for £ 12,45 fra Amazon, eller alternativt, Dettols antibakterielle overflaterengjøringsservietter (pakke med 4 for £ 8, Amazon) vil også gjøre susen. Ta noen cocktailpinner/tannpirkere (£1.49) og du kan komme i gang med dusjen og vasken.


Fra:Hus Vakre USA

Candace Braun DavisonVis redaktørCandace Braun Davison skriver, redigerer og produserer livsstilsinnhold som spenner fra kjendisfunksjoner til brett opp ermene, alt mens du nådeløst driver de edleste årsakene: jakten på verdens beste sjokolade kjeks.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.