Ditt hjem er langt mer uheldig enn du trodde

instagram viewer

1Speil kan stjele sjelen din.

De fleste har hørt at et ødelagt speil gir syv års uflaks, men intakte reflektorer er også illevarslende-tenk bare på skjebnesvangre karakterer som Snow White, Narcissus og Dracula.

Legenden sier at glasset kan stjele sjelen din. Faktisk, Viktorianere dekket tradisjonelt speil når noen døde, i tilfelle avdødes ånd blir fanget inne.

2Onde spøkelser sitter i gyngestolen din.

Nye mødre og verandaer legger merke til: irene har lenge trodd det vipper en tom stol inviterer mørke krefter til å sitte i den. Hvis stolen beveger seg av seg selv, er det enda verre - den onde ånden har allerede slått seg ned i den, og kan føre til død for familien.

3Velg en dør og hold deg til den - ellers.

4Du kan våkne på feil side av sengen.

Ordtaket sier at du skal komme deg ut på samme side som du kom inn, ellers blir det en dårlig dag. Når det gjelder den påfølgende natten, legg opp sengen hvis du vil sove godt, ifølge en Amerikansk ordtak.

5Åpne paraplyer fornærmer hjemmets vergeånder.

insta stories

Å åpne en parasoll innendørs kan føre til metaforisk regn. Attende århundre lore stater at en paraply beskytter mot livets stormer, så å åpne en inne fornærmer et hjemmes metafysiske beskyttere. Selvfølgelig er den praktiske siden av denne forholdsregelen ikke å stikke noen i øynene.

6Ikke fei lykke til.

Det er nok kost tradisjoner å fylle hele skapet, men de fleste er enige om at rengjøring av et nytt hjem med en gammel kost er dårlige nyheter. Enten kjøpe en ny eller feie noe inn i den nye boligen først for å unngå å børste bort lykke.

7Stiger har en skjult religiøs betydning.

Kristendommen kan stå bak nøling med å gå under stiger. Tanken er at en stige som lener seg mot en vegg skaper en trekant, som ligner på Den hellige treenighet. Bryte trekanten ville være blasfemisk - eller farlig, som alle som har stått på en høy abbor kan vitne om.

8Sko på bordet kan føre til døden.

Gammel gruvedriftstradisjoner er sannsynligvis bak denne overtro. Du skjønner, da en gruvearbeider døde i en uhell, ble skoene hans lagt på bordet som et tegn på respekt. Derfor gjør det når du er ikke døde ble sett på som fristende skjebne.

9Reparer eventuelle ødelagte klokker - før de signaliserer undergang.

Den grimmeste spådommen av alt er at hvis en ødelagt klokke plutselig ringer, vil det være et dødsfall i familien. Faktisk, a Amerikansk forkynner fra 1800 -tallet registrerte flere forekomster av disse prediktive ringene.

10Hold soverommet ditt vinduer stengt november. 1.

I Spania holder folk alltid soveromsvinduene 1. november, fordi man tror det de dødes sjeler gå fri den dagen, og kan komme inn i hjemmet ditt via vinduer.

11Klokker skremmer bort motgang.

Både bryllupsklokker og ringeklokker bringer smil i folks ansikter, men en ekko kan også forhindre ulykke. Keltisk kultur tror at å ringe en bjelle skremmer onde ånder bort.

12Blå verandaer avverger spøkelser.

Siden sørlig kultur pleide å tro at spøkelser ikke kunne krysse vann, tenkte plantasjeboliger om de malte sitt veranda blå, ville det forvirre disse ånder, slik at de ikke skulle komme inn i hjemmet sitt.

13Eikenøtter vil beskytte hjemmet ditt mot lyn.

Norsk overtro hevder at alt du trenger å gjøre er å sette en av disse nøttene på vinduskarmen for å forhindre at hjemmet ditt blir utsatt for belysning. Faktisk er det der vinduet blindtrekk med eikenøtter først oppsto.

14Heng fennikel over døren din for å unngå hekser.

Det er tro at hvis du henger fennikel over inngangsdøren din, eller stopper den i nøkkelhullet, vil du holde heksene borte fra hjemmet ditt.

15Og selvfølgelig, bank på tre.

For de som er dristige nok til å sjekke leppestiften i speilet eller gå gjennom sidedøren (nemlig oss alle), er det lett å avverge all dårlig karma - bare bank på tre. Kulturer fra hele verden (fra Irland til India!) Har lenge avgudede trær, og folk legger ofte hendene på dem for å be om tjenester eller vise takknemlighet.