Hvordan vindusplassering kan lage eller ødelegge ditt hjemmedesign

Enten målet ditt for oppussing av hjemmet er å tilføre mer lys til en så koselig stue, eller polere et utdatert kjøkken til et sted som er verdt å lage måltider og henger ut, kan vinduer - spesielt plassering, størrelse og kvalitet - gjøre (eller ødelegge!) et design.

Derfor, når Hus vakkert Redaktør Joanna Saltz visste at det var på tide å gi henne kjøkken en ansiktsløftning, ringte hun interiørarkitekt Jean Stoffer, som sørget for at renoveringen ville ha rikelig med naturlig lys innregnet, takket være Pellavinduer.

Møbler, rom, interiørdesign, spisestue, kjøkken, gulv, eiendom, bord, oransje, gul,
Når du flytter eller forstørrer vinduer i et mellomrom, er fokus på hvordan lys kommer inn viktig, sier Stoffer.

David A. Land, Styling av Robert Rufino

Saltz bemerker at delen av huset deres der kjøkkenet ligger, får virkelig lyst, vakkert sollys hele dagen. "Før renoveringen hadde vi disse skyvedører i glass, og jeg var bekymret da vi konverterte dem til vinduer for at vi skulle miste noe av det naturlige lyset," sier Saltz. "Men hva Pella Reserve -vinduer faktisk gjør er å ramme inn lyset så vakkert at det gjør det så mye mer i fokus. ”

Tre, rom, gulv, brun, gulv, eiendom, interiørdesign, beis, møbler, kjøkken,
Et "før" -skudd av kjøkkenet i Saltz -boligen.

David A. Land

Når du flytter eller forstørrer vinduer i et mellomrom, er fokus på måten lys kommer inn, ifølge Stoffer. "Over hele linjen - i hvert fall i de fleste klima - jo mer naturlig lys, jo bedre," sier hun og deler sin tro på at det løfter folks stemninger. "Jeg liker å få så mange sørvendte vinduer som mulig," legger hun til. "I vintermånedene er solen fin og lav når den går over himmelen, så på en dag når solen kan titte ut bak skyene, kommer alt det lyset inn i rommet."
Og når det gjelder størrelsen og formen på nye vinduer, jobber du med andre viktige aspekter ved interiør - for eksempel hvitevarer på kjøkken, døråpninger og skap - kan være en mulighet til å bli kreativ med designet. Vinduer i Pella Reserve -karm, som de som ble brukt på Saltz kjøkken, kommer i en rekke former - fra delvis buet hode til trapezformet - som gir en unik måte å tilpasse den nøyaktige måten lys kommer inn i et mellomrom.

Benkeplate, Rom, kjøkken, eiendom, møbler, interiørdesign, skap, bygning, gulv, tak,
En rad med vinduer i Pella Reserve -karmene strekker seg på den ene siden av kjøkkenet.

David A. Land, Styling av Robert Rufino

"Jeg vil ofte flytte et vindu basert på hvordan kjøkkenet må legges ut," forklarer Stoffer. For eksempel sier hun: "Ofte er det egentlig bare et godt sted å sette en vask, noe som kan bety å bytte hvor vinduene er eller forstørrer dem slik at de kan være sentrert over vasken ” - en funksjon hun synes er spesielt hyggelig ha.

Hvit, Rom, vask, gul, interiørdesign, kjøkken, benkeplate, hjem, gulv, møbler,
Stoffer valgte å bruke vinduer som er trekledde på interiøret; på den måten kunne de male dem for å matche rommet.

David A. Land, Styling av Robert Rufino

Materialet i vinduene spiller også en viktig faktor for å skape ønsket rommiljø. "Jeg elsker å velge vinduer som er tre på innsiden, og trekledde på utsiden for å modige elementene," sier Stoffer. "Jeg synes det er strålende, fordi det ser tradisjonelt og rent ut, og vi kan male det for å matche rommet på innsiden." Og mens Pella Reserve -kabinettet vinduer Stoffer som brukes i renoveringen av Saltz er tre, Pella tilbyr også en rekke vindusalternativer i andre materialer - som Pella 350 -serien for vinyl og de Pella Impervia for glassfiber-det kan passe bedre for forskjellige typer oppussingsprosjekter.
"Vinyl er et flott alternativ hvis du har et budsjett fordi det er betydelig billigere, og de kan lages raskt - vi snakker om dager, i motsetning til uker," sier Stoffer. Hun har også nylig vært begeistret for glassfiber, og la merke til at de ligner på vinduer i stålkabinett, etter å ha blitt introdusert for dem i fjor. "Jeg var veldig imponert over dem, og de var en brøkdel av hva de ville ha kostet hvis de faktisk var stål."

Rom, møbler, kjøkken, hjem, eiendom, interiørdesign, hus, design, skap, gulv,
"Før renoveringen hadde vi disse skyvedører i glass, og jeg var bekymret da vi konverterte dem til vinduer for at vi skulle miste noe av det naturlige lyset," sier Saltz. "Men hva Pella Reserve -vinduer faktisk gjør er å ramme inn lyset så vakkert at det gjør det så mye mer i fokus. ”

David A. Land, Styling av Robert Rufino, Hair & Makeup av Nina Soriano

Hvis "øynene er vinduet til sjelen" som det gamle ordtaket sier, er det ikke en strekk å se at vinduer er et glimt inn i sjelen til et hjem. De avslører ikke bare skjønnheten utenfor og inne i hjemmet, men kan tjene som kunstverk selv. "Trærne rett utenfor kjøkkenvinduet vårt er eviggrønne - et kristtorn, et furutre - så ikke bare er lyset vakkert inne nå, men det er også en vakker utsikt utenfor," sier Saltz. "Vinduene våre kommer virkelig til liv."

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.