Hvordan ser Lauren Conrads hjem ut?

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

En dag vil det være rettferdighet i verden og MTV vil gjenoppstå Barnesenger. Men til den velsignede dagen kommer, skal vi betale med flotte fototurer i kjendishjem - den siste delen kommer fra Lauren Conrad.

De bakker stjerne-vendt-designer ga Min Domaine et kikk inn i hennes fantastiske Pacific Palisades -herskapshus, og hun har den avslappede stemningen i California ned. Se:

Kjøkkenet

Rom, interiørdesign, skuff, benkeplate, gulv, hvit, hjem, skap, interiørdesign, VVS -inventar,

Justin Coit for MyDomaine

"Når du har folk over, havner alle bare på kjøkkenet... så jeg syntes at [denne plassen] var flott ikke bare for underholdning, men også for matlaging," sier Conrad. "Det er så flott å spre alt ut. Det er en fin måte å tilberede et måltid på. Jeg elsker virkelig hvor åpent og romslig det er - og lagringen på dette kjøkkenet er utrolig. "

Spisestuen

Interiørdesign, møbler, bord, rom, hyller, hylle, servise, interiørdesign, fersken, hjem,

Justin Coit for MyDomaine

"Jeg elsker at det er et flott sted å underholde både inne og ute," sier Conrad. "Jeg føler at det var mye tankegang rundt utformingen av dette hjemmet."

insta stories

Stuen

Rom, interiørdesign, grønt, stue, møbler, hjem, sofa, vegg, jeans, interiørdesign,

Justin Coit for MyDomaine

"Jeg elsker stua vår fordi det ikke er elektronikk der - bare bøker, instrumenter og en Victrola," forklarer Conrad. "Når vi er i stua, ser vi ikke på TV eller limes til telefonene våre. Vi snakker eller spiller brettspill foran ilden. "

TV -rommet

Rom, interiørdesign, tre, møbler, stue, gulv, hjem, bord, vegg, hvit,

Justin Coit for MyDomaine

"Den eneste måten min mann gikk med på en hvit sofa var hvis vi hadde den trukket med Sunbrella -stoff," sier Conrad. "Når jeg ser tilbake, var det sannsynligvis en god samtale."

Badet

VVS -inventar, Rom, Interiørdesign, Arkitektur, Eiendom, Vegg, Kran, Gulv, Flis, Urtepotte,

Justin Coit for MyDomaine

"Jeg liker definitivt renere rom," sier Conrad. "Men jeg tror du må jobbe innenfor husets bein."

Fra:Marie Claire USA

Mehera BonnerBidragsyterMehera Bonner er en nyhetsskribent som fokuserer på kjendiser og kongelige.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.