George Clooney bryllupssted

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

... Og George Clooney og Amal Alamuddin skal gifte seg. Hvis ryktene er sanne, er det.

Ansikt, hode, nese, munn, vindu, anlegg, nabolag, fotografi, bygning, boligområde,
Å, å være i Venezia akkurat nå. Beklager, vi vil omformulere: Ah, for å være i Venezia akkurat nå med en (sikkert fantastisk brevpresset) invitasjon til bryllupet til George Clooney og Amal Alamuddin. Se, invitasjonen er nøkkelen, ellers blir vi en av de ulykkelige Venezia -besøkende som er utestengt fra Grand Kanal i helgen, hvor det lykkelige paret skal begynne bryllupsprosessen (igjen, hvis ryktene er ekte.)
Hår, ansikt, hode, briller, nese, munn, vindu, anlegg, nabolag, fotografi,
Belmond Cipriani; Getty Images

Kanskje den enda større fordelen er en unnskyldning for å bo på Clooneys mangeårige valg for Venezia -opphold Belmond Cipriani. Selv om ingenting er bekreftet, surrer venetianere (som det er The Telegraph) at dette femstjerners hotellet ikke bare er resepsjonsstedet, men helgeboligen for gjester som Cate Blanchett, Cindy Crawford og ektemannen Rande Gerber (den ryktede beste mannen), samt Brad Pitt og Angelina Jolie.

insta stories

Med mange storslåtte suiter og rom er vi sikre på at alle de besøkende stjernene har luksuriøse utgravninger, men ingen mer enn brudeparet, ryktet om å bo i Palladio Suite - priset til litt over $ 10 000 per natt. Rull ned for en minitur på Cipriani, skyll med overdådig sengetøy, marmorbad, imponerende utsikt og et basseng for å gjøre alle andre bassenger til skamme.

Blå, rom, interiørdesign, produkt, eiendom, hjem, tekstil, møbler, vegg, sengetøy,
Alle bilder via Belmond.com

PLUS: Ikke gå glipp av:

-28 perfekte puteputer for å oppdatere sofaen din umiddelbart

-Besøk NYC -leiligheten med 1 soverom som fungerer som et moteshowroom

-HUSETUR: @OscarPRGirl's Outrageously Colorful Hamptons Getaway

Fra:ELLE Decor US

Amy PreiserJeg er seniorredaktør for VERANDA.com, og du finner meg også på våre søstersider ELLEDECOR.com og Housebeautiful.com.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.