Inne i Tiffani Thiessens glamorøse skap

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Sjekk skuespillerens organiserte skap, og finn ut hvordan du får utseendet. Og for mer, se badet til Tiffani Thiessen her.

Hylle, mote, samling, hyller, eske, motedesign, boutique, hårfarging, detaljhandel,

Rebecca Sanabria Photography


Foto: Rebecca Sanabria Photography

Til Reddet av klokken og Hvit krage skuespillerinnen Tiffani Thiessen, Kim Lewis designer et skap verdt en stjerne. Få inspirasjon til ditt eget rom med designerens tips nedenfor.

Rom, hvit, skuff, interiørdesign, hyller, møbler, skap, samling, hylle, grå,

Joe Schmelzer


Foto: Joe Schmelzer

1. Arbeidsområde
Et stort sentralkabinett inneholder gensere og skjorter, med god plass på benken Silestone for å legge ut antrekk eller pakke for en tur. "Hvert skap trenger et arbeidsområde, akkurat som et kjøkken," sier designer Kim Lewis. silestone.com. Skap og tilbehør fra California Closets. californiaclosets.com

2. Smykker Organizer
Smykkeskuffer langs den ene siden er utstyrt med innsatser for å holde alt organisert, og er også utstyrt med en lås. En glassplate gjør den øverste skuffen til et vitrineskap, slik at eieren kan se innholdet på et øyeblikk.

insta stories

3. Hyllebelysning
Bakbelyste hyller viser frem klientens sko og gir mer lys inn i rommet. "Hun har fantastiske sko, og de blir kunsten," sier Lewis. De tre øverste skoene med sko og visse kveldskjoler er bak glass, for å holde dem støvfrie.

4. Hatt står
Hattestativ sørger for at hatter beholder formen. De er også en fin måte å utnytte plassen over skapene.

Se mer:
8 Dream Designer garderober
Inne i 10 smakebiter
Hemmeligheter for rengjøring av skap fra en proff

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.