Besøk et "Scandal" Star's Laidback Hollywood Hills Home

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Skuespilleren Katie Lowes gir en omvisning i hennes "hjemmekoselige rustikke møter industrielle" håndverker i L.A.

Rom, interiørdesign, stue, møbler, bord, sofa, hjem, salongbord, interiørdesign, lilla,
Lonny

Katie Lowes, som spiller hovedrollen som Quinn Perkins på ABCs "Scandal", og mannen hennes tar seg god tid til å dekorere håndverkeren deres i Hollywood Hills fra 1922, selv om hun forteller Lonny hun "ønsket umiddelbart at huset skulle se ut som et sett."

Hjemmet har en åpen stue og spisestue med åpen planløsning, noe som er viktig for Lowes og mannen hennes, skuespilleren Adam Shapiro, som begge liker å underholde. "Fordi jeg pleide å arrangere mange fester, la jeg merke til at hus som har en stor åpen planløsning er de du kan passe mange mennesker inn i," forklarer Lowes. "Siden vi er festkastere, er et storslått rom veldig viktig." Passende nok, tparets første investeringsstykke var spisebordet deres, som ble skreddersydd av den lokale håndverkeren Manny Mukora fra House of Industry og med plass til 14. Ingenting er for verdifullt i hjemmet deres, som hun sier at deres er et hus som ikke har noe å bytte av.

insta stories

Mest av alt er paret bare spent på å begynne å lage et hjem for seg selv. "Det er veldig rart for to skuespillere å kjøpe et hus, fordi det føles som om du kommer til å bli sparket ut når som helst," sier hun. "Vi har slitt med artister så lenge - og se, det kan fortsatt skje når som helst, så hver dag er jeg takknemlig - men det var en stor milepæl i våre liv."

Menneskelig, blå, rom, jeans, interiørdesign, møbler, bord, interiørdesign, sittende, turkis,
Lonny
Tre, rom, løvtre, interiørdesign, bord, møbler, vegg, hjem, interiørdesign, beis,
Lonny

Denne artikkelen opprinnelig dukket opp på ELLEDECOR.com.

Mer fra ELLE DECOR:

Lauren Conrads LA -hjem er i utgangspunktet Pinterest Come to Life

5 ideer til veggmalerier fra kjendiser

Hvordan kjendiser bringer tekstur hjem

Colleen EganJeg er redaktør på Veranda.com, ELLEDECOR.com og Housebeautiful.com.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.