Tusenvis av kjæledyr er utsatt for alkoholforgiftning i julen, advarer veterinærer

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Dyreeiere har blitt bedt om å huske noen viktige råd denne julen-dyr og alkohol blandes ikke.

Meldingen kommer fra veterinærer som har advart om at fordi katter og hunder er naturlig nysgjerrige, nærmer de seg sannsynligvis glass uten alkohol og tar en slurk, The Telegraph rapporter. På grunn av størrelsen tar det ikke mye for et kjæledyr å bli full, og ifølge eksperter kan dette føre til alkoholforgiftning.

"Kjæledyr er nysgjerrige og vil jakte på menneskelig mat og drikke som kan være helsefarlig," sa Gudrun Ravetz, president i British Veterinary Association, forklart. "Hunder og andre kjæledyr er langt mindre enn oss, så deres giftige nivåer blir nådd mye raskere, noe som gjør all tilgang til alkohol farligere."

Ravetz la til at selv minimale mengder alkohol kan ha en alvorlig innvirkning.

"Hvis et kjæledyr har tilgang til alkohol, kan det føre til flere alvorlige helseproblemer, fra en nød og desorientert kjæledyr som ikke forstår hva som skjer med dem, anfall og til og med luftveier feil. Hvis eiere mistenker at kjæledyret har drukket alkohol, bør de kontakte sin lokale veterinær umiddelbart. "

insta stories

Glass, Drinkware, Barware, Fluid, Servise, Stemware, Alkoholholdig drikke, Servise, Drikke, Champagne stilker,

Hunder og katter som blir fulle kan høres usannsynlige ut, men forskning har funnet ut at det er stadig mer vanlig at veterinærer behandler dyr som har lidd av alkohol.

En undersøkelse fra Argos Pets Insurance fant at en fjerdedel av britiske veterinærer sier at de har behandlet en full hund i løpet av karrieren, og dessverre er det ikke alltid et resultat av at eiere glemte om deres uferdige briller. Noen få har delt videoer på sosiale medier av eiere som synes det er morsomt å mate øl og vin til dyr.

Som denne siste advarselen fremhever, kan selv den enkle feilen med å la drikke uten tilsyn være livstruende for kjæledyr. Unngå å la den uferdige tippen ligge, og hvis du merker at kjæledyret ditt kaster opp eller har problemer med å puste, må du kontakte veterinær umiddelbart.

Fra:Country Living Storbritannia

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.