Trash-to-Treasure Kids Crafts

Visst, dette sidebordet er solid og solid, men det er litt datert og skriker ikke akkurat "barnevennlig".

Pop en flaske pinot, og kast deretter korken i en beholder sammen med andre. Stol på oss, de kommer til nytte senere.

Hvis det gamle underholdningssenteret ditt ikke passer til det nye fjernsynet ditt, har du lykke til: Det har potensial til å bli et av barnets favorittleker ennå.

Fortell alle at bandøvelse er hjemme hos deg i kveld. Legg en ballong på toppen av en tom boks og fest den godt med et gummibånd for å lage en DIY bongotrommel (det kan du demontere raskt når du har bestemt at showet er over).

Se mer på Mini Eco »

Etter en forkjølelse kan det være lurt å kaste den tomme silkeskuffen i søpla - men vent på det...

Når du endelig har bestemt deg for å dele med den #grunnleggende bokhyllen du har hatt siden college, sier vi ta den utenfor...

Du pleide omhyggelig å lete etter løse flaskehett etter å ha holdt ungdomsskolefester i foreldrenes kjeller - nå vil du beholde dem for dine egne barn. (Åh, hvordan tidene har endret seg.)

Småbarn kan bli gråtende når de får vite at favorittboksen med frokostblandinger er polert av, til de finner ut hva du har i vente.

Etter at dette stykket papp er ferdig tjent som ryggraden i tørkepapirene dine, kan det løsne med en mye morsommere rolle i hjemmet ditt.

Ja, du hadde en teeter vakte i garasjen din hele tiden. Det fjærende materialet i dekk gjør det mindre skremmende for de minste, og håndtakene lar barna rulle frem og tilbake med letthet.

Se mer på Sugar Bee Crafts »

Halve kampen med å flytte er å håndtere alle de tomme kassene etterpå. Vel, lagre minst én fordi den er i ferd med å bli ditt barns nye leketøy.

Selv om disse dårlige guttene kan holde mange ting i kø, er det en sjanse for at barna dine kanskje ikke setter pris på deres glans, før nå.

Du har sikkert advart barna dine fra å leke med steiner tidligere, men vi tror du kan gjøre et unntak for dette spillet.