50 butikker for små hjem og interiørdesign for å støtte og handle på nettet

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

For de som søker en nyttig måte å tilbringe tid på under sosial distansering - eller noen som bare er interessert i å knytte en dypere forbindelse med hjemmene sine - har HB lansert Hjem Kjærlighet, en rekke daglige tips og ideer for å gjøre hvert minutt innendørs mer produktivt (og gledelig!).

Finn deg selv til å se nærmere på alle kroker og kroker i hjemmet ditt i disse dager, og tenker at det kan være på tide å gjøre litt piffing? I stedet for å google "bordlampe", kan du handle vår guide med 50 lokalt eide hjemmebutikker. Disse små bedriftene tilbyr hvert sitt helt unike utvalg av brikker-det er her du bør gå for de unike funnene som gir hjemmet ditt en egen personlighet. Og ettersom mange tar et alvorlig treff under hjemmelagde-direktiver, trenger de vår støtte mer enn noensinne. Noen tilbyr salg, andre leverer (selv når de aldri har gjort det før!), Og alle har funn som ikke er tilgjengelige i stor boks, nettbutikker.

insta stories

Det er på tide å oppdage (eller gjenoppdage, din kunnskapsrike lokale kjøper deg) det beste av landets uavhengige designbutikker. Selv om disse er ikke i hagen din, er de verdt å vite om! Noen av butikkene deres kan ha stengt midlertidig, men du handler dem alle på nettet uten å rokke deg fra den nylig monterte WFHs hjemmekontor. Bare merk: På grunn av nedleggelser av ikke-viktige virksomheter rundt om i landet, opplever mange av disse butikkene forsinkelser i forsendelsen, men du kan fortsatt handle i mellomtiden - bare vær tålmodig og sjekk nettstedene deres for detaljer og oppdateringer.