De beste sammenleggbare tredemøllene for ethvert hjem og budsjett

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Ikke bare kan det føles som SÅ mye jobb å få deg til treningsstudioet, men medlemskap kan bli dyrt! På den annen side virker det som en smerte å kjøpe treningsutstyr til hjemmet ditt, fordi det alltid er for stort til å passe hvor som helst. Vel, sammenleggbare tredemøller er her for å løse alle dine problemer - både helse og plassbesparende - slik at du ikke trenger å forlate hjemmet ditt for å svette - men du trenger ikke å bekymre deg for at treningen tar for mye plass.

1ANCHEER Folding tredemølle

Anker

ANKERamazon.com

KJØP NÅ

Denne sammenleggbare tredemøllen kommer med en haug med kule tillegg og gadgets, inkludert 12 programmer og personlig coaching.

2Plassbesparende sammenleggbar tredemølle

Sunny Health & Fitness

Sunny Health & Fitnessdickssportinggoods.com

$349.99

KJØP NÅ

Denne tredemøllen foldes ikke bare for plassbesparende behov, den har også hjul som gjør transporten enda enklere.

insta stories

3Merax elektrisk sammenleggbar tredemølle

Merax

Meraxamazon.com
$299.99

$ 258,99 (14% avslag)

KJØP NÅ

Du kan spore tid, hastighet og kalorier som er brent på denne sammenleggbare tredemølleens multifunksjonelle skjerm-som også har høyttalere.

4ProGear 190 Compact manuell tredemølle

Mål

ProGeartarget.com

$129.99

KJØP NÅ

For under $ 200 kan denne tredemøllen passe i alle deler av huset ditt og kan lagres under sengen din når den ikke er i bruk.

5XTERRA Fitness TR200 sammenleggbar tredemølle

Walmart

XTERRAwalmart.com

$389.29

KJØP NÅ

Den blå bakgrunnsbelyste LCD -skjermen gjør det enkelt å lese all nødvendig informasjon - enten du bruker den om dagen eller natten.

Megan UyAssistent Shopping EditorMegan er assisterende shoppingredaktør på Cosmo, hvor hun dekker alt som handler innen mote og livsstil.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.