IKEAs omstruktureringsplaner vil endre kundenes online- og butikkopplevelse

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Merk følgende IKEA shoppere, er store endringer i horisonten for møbelforhandleren, både online og i butikker, og hvis du er erfaren IKEA møbelhacker eller lojale kjøper, bryr du deg sannsynligvis om denne omstruktureringen.

I følge Dempet, IKEADirektør for detaljhandel, Tolga Öncü, delte at antallet besøkende i butikken ikke har opplevd særlig vekst, så selskapet håper å forbedre sin e-handelsopplevelse i et forsøk på å holde tritt med oppførselen til kjøpere. På grunn av dette planlegger det svenske hjemmeselskapet de neste to årene å bli kvitt rapporterte 7.500 kontorbaserte jobber og legg til omtrent 11 500 andre dedikert til online og levering.

Den største IKEA -butikken i Sør -Kina åpner i Foshan

VCGGetty Images

Men det er ikke alt, opplevelsen din i butikken vil også se en stor endring over tid for å hjelpe med besøkstallene. Snart vil kjøpere gå inn i et mye mindre (og uten tvil mye mindre overveldende) utvalg av produkter. I stedet finner du et større antall "

insta stories
stylede stuer og soverom, "som potensielt vil gjøre shoppingopplevelsen mye mer visuelt attraktiv for hjemmedesignere.

Selv om den massive omstruktureringen av IKEAmurstein og morter vil ha stor innvirkning på handleopplevelsen, jeg kommer til å gå ut på et lem og si Det er liten sjanse for at maten/kafeteriene blir påvirket i prosessen - jeg mener, det er en del av trekningen, ikke sant den? I tillegg kan du ikke kjøpe veggiehunder online, uansett hvor stor den nye e-comm-planen er.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

[t/t Dempet]

Følg House Beautiful på Instagram.

Taylor MeadTaylor er frilansskribent, redaktør og leder for sosiale medier for merkevarer og publikasjoner om skjønnhet, velvære og livsstil.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.