5 gode tips for å dekorere med årets farge elsket gull

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Hvert år samler lakkprodusenten Dulux et team av designeksperter for å forutsi fargetrender for året som kommer. 'Den røde tråden som kom gjennom for 2016 var gul - og spesielt gull. Vi hentet inspirasjon fra alle de forskjellige tonene i denne fargen, inkludert dristige metallfarger og jordnær nyanser, og bringer dem alle sammen for å skape Cherished Gold, forklarer Color Design Manager Rebecca Williamson.

elsket-gull-stue

Rebecca deler sitt ekspertråd om hvordan du lager et fantastisk opplegg med denne vinnende fargen.

  1. Tenk på størrelsen, takhøyden og, viktigst, mengden naturlig lys i rommet du dekorerer. For eksempel, hvis det er et stort, nordvendt rom som får mindre lys, vil dette passe med varmere fargetoner. Koksgrå og sjokoladebrun fungerer godt for et tradisjonelt opplegg, eller velg roserosa og kitt for en mer moderne følelse. I et sørvendt rom vil kule farger være mindre intense når lyset strømmer inn. Prøv andeegg blå og lysegrå.
  2. insta stories
  3. Hold deg til bare tre farger i ordningen for et sammenhengende utseende.
  4. Det er uvanlig å starte med et helt blankt lerret, ettersom de fleste av oss har ting vi elsker og vil beholde, som visse møbler. Baser din Cherished Gold -fargepalett rundt disse brikkene for å lage et opplegg som fungerer med dem.
  5. Legg til ekstra wow-faktor med en malingseffekt. En teknikk som er tatt av i år er å male den nedre halvdelen av rommet ditt i en annen farge enn toppen. Du kan enten lage en skarp linje der de to fargene møtes - på høyden av en tradisjonell dado -skinne - eller slå sammen de to fargene i en subtil ombré -effekt.
  6. Hvis du ikke vil pusse opp helt, kan du prøve å bytte møbler og tilbehør for å få frem aksenter av Cherished Gold. Selv på mindre områder, for eksempel plantepotter, hyller eller skapdørhåndtak, kan det gjøre en stor forskjell.
elsket-gull-fargepalett

Verdensledende syvkamp og Rio håpefulle Katarina Johnson-Thompson ble valgt til å bli ansiktet til Cherished Gold. Hun beskriver sitt første angrep på fargeskjemaer hjemme. 'Jeg ønsket et rom som var koselig og behagelig, men med litt glitter og glamour. Så jeg slo sammen myke kast og puter med virkelig fin gullveggkunst og tilbehør. '

Besøk Dulux og søk Cherished Gold for mer informasjon.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.