5 tips for å bringe et snev av country inn i hjemmet ditt

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Vil du legge til et snev av land i hjemmet ditt?

Landstilen har lenge vært et fyrtårn for britisk interiørdesign. Klassisk og tidløs i appell, den skaper en følelse av kos og varme med elementer av lekenhet og autentisitet. Tenk på enkle fargepaletter og polstrede stoffer, i tillegg til verdifulle eiendeler med et snev av vintage.

Her er Claudia Roberts, medeier av et nytt landinspirert interiørmerke, Pignut, deler sine fem beste tips for å introdusere denne allsidige interiøret i hjemmet:

1. Start med en avslappet, naturlig fargevalg. Kremer, gråtoner, og pastellfarger gir en lys, åpen plass som fremmer en følelse av ro. Tenk rolig, country retrett ...

2. ... Men ikke vær redd for å være modig! Lyse vintage -røde og pops med dypblå gir interesse for et nøytralt rom, og gir en typisk britisk palett.

Patchwork Reds Collection, Pignut
Patchwork Reds Collection

Pignut

3. Bland og match mønstre, teksturer og farger. Sjekker, chintz og fløyel kombineres i en eklektisk, uformell stil som gir sjarmen til landets interiør.

insta stories

4. Få en smak av friluftslivet med dyreprint, botaniske motiver og organiske materialer. Countrystilen handler om å feire den naturlige verden; bli vill med blomster og bomullsrike stoffer.

5. Landstedet bør gjenspeile din karakter; introdusere zany tilbehør og verdsatte småting, vist stolt på en rustikk kamin eller upcycled hylle for den perfekte hjemmekoselige velkomsten.

Vintage Rose Red Collection, Pignut
Vintage Rose Red Collection

Pignut

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.