8 rom hver inspirert av en annen ikonisk by i verden

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Inspirasjon til interiørdesign kan hentes fra mange områder, enten det er den naturlige verden, mote eller byene vi bor i.

Budget Direct Home Insurance har kreativt utforsket hvordan interiørdesign formes av omgivelsene våre.

For å feire mangfoldet av interiørdesigntrender rundt om i verden, spurte forsikringsselskapet folk på Reddit om å beskrive byen de bor i med bare noen få ord. De brukte deretter disse ordskyene for å hjelpe til med å designe åtte rom for åtte byer. Ta en titt på illustrasjonene deres for hver by nedenfor ...

1. Cape Town

Cape Town - illustrasjon - interiørdesign - Budget Direct

Budget Direct

Cape Town er assosiert med ord som 'solskinn', 'avslappende' og 'dyreliv'. Den vakre kystbyen har et varmt klima, noe som gjenspeiles i interiøret i dette rommet, som også har en vekt på den naturlige verden.

2. London

London - illustrasjon - interiørdesign - Budget Direct

Budget Direct

Et av de sentrale bildene av London er utvilsomt Tube. Londonboere bruke mye tid på å pendle gjennom denne store byen, så det underjordiske skiltet var et must for dette rommets design. De britiske fargene rød, hvit og blå er også fremtredende i den offentlige fantasien, i tillegg til Londons grønne parker.

insta stories

3. Sydney

Sydney - illustrasjon - interiørdesign - Budget Direct

Budget Direct

Innbyggerne i Sydney relaterer byen sin til surfing, strender og selvfølgelig deres verdensberømte operahus. Dette rommets interiørdesign har utendørs, og har en tydelig tropisk og robust stemning.

4. New York

New York - illustrasjon - interiørdesign - Budget Direct

Budget Direct

To av de fremtredende ordene for New Yorkere er kunst og mote. Dette Big Apple -rommet er en ekte betongjungel, som blander grått og beige, en kombinasjon kalt 'Greige'. Men designet inneholder også de lyse røde og appelsinene fra høstdagene i Central Park, gjenspeilet i de brente brunene av industriell eksponert murstein.

5. Rio de Janeiro

Rio de Janeiro - illustrasjon - interiørdesign - Budget Direct

Budget Direct

Rio de Janeiro er synonymt med karneval og lyse, tropiske farger. 'Samba', 'grønn' og 'gull' er alle ord som representerer denne pulserende brasilianske byen. Det svart -hvite pianotæppet speiler byens musikalitet.

6. Singapore

Singpore - illustrasjon - interiørdesign - Budget Direct

Budget Direct

Denne travle byen er definert av en fartsfylt, urban livsstil med en edgy følelse. For å gjenspeile dette i interiøret, er unike formede møbler og kolliderende farger og mønstre inkludert. Det avisolerte gulvet og lykten ble valgt som et nikk til Singapores gamle tradisjoner.

7. Paris

Paris - illustrasjon - interiørdesign - Budget Direct

Budget Direct

Paris blir følt som stilig og storslått av innbyggerne. Den moderne sofaen med en vintage -vri er symbolsk for dette, mens de grå og sølvmøblene er en hyllest til støpejernet som finnes over fransk hovedstad.

8. Hong Kong

Hong Kong - illustrasjon - interiørdesign - Budget Direct

Budget Direct

Neonlys, pent stablede leiligheter og store vinduer definerer det moderne landskapet i Hong Kong. På spørsmål om hvilke farger byen deres var mest knyttet til, sa Redditors blått og rødt.

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.