Bilder: Box Room Makeover By House Of Hackney, Castle of Trematon

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Grunnlegger av House of Hackney, Frieda Gormley, avslører transformasjonen av det minste rommet i hjemmet hennes.

Et boksrom, ofte brukt til lagring eller som en soverom, er den minste og ofte mest uelskede plassen i hjemmet. Det er vanligvis tørt, livløst og ikke dekorert, fylt med ingenting annet enn kofferter, gamle leker eller andre biter og bobs som ikke kan passe andre steder.

Et boksrom mangler vanligvis personlighet og farge, men House of Hackney medstifter, Frieda Gormley, har forvandlet dette kompakte rommet i familiens Cornwall-hjem, Castle of Trematon, og skapt et "bolthole av eskapisme" som er fylt med nyanser av blues og rosa.

Frieda sier at boksrommet hennes hadde minst mulig karakter i hjemmet hun deler med ektemannen, House of Hackney-medstifter Javvy M Royle, og barna deres. 'Det tjente som en liten dumpeplass til jeg brukte en uke på å rekonvalesere i det - da fant jeg ut at størrelsen var veldig kokende,' forklarer hun. 'Så jeg tok det som en personlig utfordring å forvandle rommet fra trist til magisk!'

insta stories

Tapa alle fire veggene (teknisk sett fem hvis vi inkluderer taket), brukte Frieda ARTEMIS i to forskjellige farger (rødme og bensin) for å skape dybde og interesse. Når det gjelder gulv, valgte hun det intrikat detaljerte ARTEMIS teppe fra House of Hackney's Axminster -samling.

'Hvis alle fire veggene føles som å være nedsenket i et eventyrskog, så er teppet som å gå ut av sengen i en blomsterhage,' beskriver Frieda.

box room makeover house of hackney co -grunnlegger, frieda gormley

House of Hackney/Mark Cocksedge

Bortsett fra de finurlige designene, inkluderer et annet høydepunkt den nydelige sengen i jugendstil i halvtester.

Frieda ompolstret hodegavlen fra det tradisjonelle indienne -stoffet til ARTEMIS i blush fløyel, og for gardinene valgte hun det forlokkende ANACONDA, en taktil snittfløyel prydet med hevede slanger som fremkaller Edens hage, som rammer det vakre georgiske vinduet.

box room makeover house of hackney co -grunnlegger, frieda gormley

House of Hackney/Mark Cocksedge

For å gjøre det varmt og personlig, er boksrommet ferdig med en lagring av gjenstander, minner og tekstiler. Dette tidligere ubrukte rommet er kompakt, men koselig, og er nå det perfekte tilfluktsstedet.

'Den samlede effekten er fet, men harmonisk, koselig, men kult. Det er en drømmende, utenomjordisk helligdom i et rom - det perfekte stedet å krølle seg sammen og føle seg holdt i disse usikre tider, sier Frieda.

Se flere bilder nedenfor:

box room makeover house of hackney co -grunnlegger, frieda gormley

House of Hackney/Mark Cocksedge

box room makeover house of hackney co -grunnlegger, frieda gormley

House of Hackney/Mark Cocksedge

House of Hackney, Trematon Castle, 2020

House of Hackney/Mark Cocksedge

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ

Trenger du noe positivt eller ikke klarer å komme deg til butikkene? Abonner på House Beautiful -magasinet i dag og få hvert nummer levert direkte på døren.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.