Hagesofa: Beste utendørs sofa, hagehjørnesofa og sett

instagram viewer

Hage sofaer er perfekte for å slappe av ute i komfort. Siden været varmes opp og flere av oss tilbringer tid i våre hager, er det den perfekte tiden å vurdere å få hendene på en utendørs sofa for å nyte solstrålene med stil.

Fra hagehjørnesofaer til hagesofasett med matchende bord, en hagesofa er strålende for hele familien å nyte sammen. Mens andre hagemøbler, som f.eks Solsenger eller dagsenger, er like komfortable, gir en utendørs sofa god plass. Så hvis du liker å underholde, er en hagesofa det perfekte valget.

Det er selvfølgelig mange utendørs sofastiler og design å velge mellom: En hjørnesofa i hagen er flott for å maksimere plass og sette mot en vegg eller gjerde, er en mindre benkestil ideell for kompakte mellomrom, mens en hagesofa i rotting kan fungere i alle størrelser, men er ideell for moderne rom.

Det viktigste å huske er at en hagesofa skal være like behagelig som en innendørs, men i stedet laget med vanntette materialer. Og mens du vil sørge for at den er behagelig, vil du også at sofaen skal stå tidstesten.

Se gjennom et utvalg stilige hagesofaer nedenfor ...

insta stories