Chelsea Flower Show 2019: Eiketrær forbudt på grunn av eikprosessjonær møllfrykt

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Chelsea Flower Show har forbudt eiketrær i år blant frykt for at Oak Processionary Moth (OPM) raskt kan spre seg over Storbritannia.

Med rapporter om de giftige larvene som sprer seg gjennom eiketrær i Vest -London, er det ny frykt for at den kan kjøpes inn i den prestisjetunge årlig hagearbeid, som kommer tilbake i mai.

OPMs larver lever av bladene på forskjellige eiketrær, fjerner dem ofte og forårsaker en trussel mot dem som kommer i kontakt med det.

'Processionary Moth er innebygd i London nå. Den vises bare på eiketrær og har nå spredd seg rundt vest i London. Hvis noen tok med eiketrær til Chelsea, måtte det ødelegges på stedet på grunn av en forurensningsfare, sier Guy Barter, sjef for hagebruk ved RHS. The Telegraph.

Eiketre i London, Storbritannia

Marek StepanGetty Images

'Vi har plantehelseinspektører på stedet for å sjekke. Hvis sykdommen kommer til Chelsea, kan den lett spre seg over hele landet. Vi oppfordrer sterkt folk til å kjøpe alle plantene sine fra Storbritannia. '

insta stories

Hvor skadelig er Oak Processionary Moth?

The Oak Processionary er kjent for å være veldig farlig, og er en møll hvis larver finnes i eikeskoger, hvor de spiser på bladene. De skarpe hårene på larvekroppen inneholder thaumetopoein - en gift som kan forårsake irritasjon i halsen, feber, svimmelhet, astmaanfall og oppkast hos de som kommer for nært.

Chelsea Flower Show forby eiketrær
Oak Processionary caterpillar

André MullerGetty Images

Den ikke-opprinnelige møllen har blitt etablert i deler av London og kan forårsake stor hudirritasjon hvis den kommer i kontakt med hud.

Oak Processionary Moth lever utelukkende av eiketrær og bør bare utføres av profesjonelle entreprenører hvis de blir funnet. Hvis du finner noen i hagen din eller på lokale turer, bør saken umiddelbart meldes til Skogbrukskommisjonen.


Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.