Det minste slottet i Storbritannia er til salgs, og det er like sjarmerende som du kan forvente

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Når du tenker på et slott, hopper fantasien din umiddelbart til et bilde av storhet, moter, tårn og eventyrlige undringer. Men det gamle ordtaket "gode ting kommer i små pakker" kan fortsatt stemme når det gjelder slott, som denne lille, men perfekt formede eiendommen demonstrerer ...

Dette er Molly's Lodge, et slott i klasse II som ligger på en tomt på 0,61 mål nær landsbyen Long Compton i Warwickshire.

Eiendom, eiendom, bygning, herskapshus, slott, hus, herregård, slott, hage, velstående hjem,

Opprinnelig et porthus for Weston Park Estate på den nordlige kanten av Cotswolds, ble Molly's Lodge bygget av den berømte britiske arkitekten, Edward Blore, på 1830 -tallet. Mr Blore er også kjent for å restaurere Lambeth Palace og forlenge Buckingham Palace for dronning Victoria.

Interiøret...

Nå et fullt fungerende hjem, med bare ett soverom, har hytta også bad, stue, dekorativ vindeltrapp og spisestue komplett med vindusruller og viktoriansk støpejern peis.

Rom, eiendom, interiørdesign, bygning, hus, møbler, hodeplagg, tak, hjem, hatt,
Eiendom, rom, skap, kjøkken, benkeplate, møbler, interiørdesign, bygning, flis, gul,
Soverom, møbler, rom, seng, eiendom, laken, interiørdesign, sengeramme, tak, sengetøy,
Tre, rom, interiørdesign, eiendom, stue, gulv, hjem, vegg, gulv, bord,

Utsiden ...

Utsiden er kanskje mer sjenerøs med plass og huser en lang,

insta stories
grus innkjørsel som fører til inngangsdøren, en frukthage, grønnsakshage, kyllingløp og dam. Tanken var at beboerne på Molly's Lodge skulle være helt selvforsynt.

Busk, anlegg, hage, blomst, landskap, kronblad, bakdekke, bakgård, hage, landskapsarbeid,
Vannmasse, Anlegg, Hage, Treet, Vannvei, Dam, Busk, Vassdrag, Hus, Hekk,

The Mews:

I tillegg til den rustikt sjarmerende eiendommen inkluderer guideprisen på £ 550 000 også Mollys Mews, en andre bygning med dobbel garasje, kontor og ett-roms leilighet.

Eiendom, hus, hjem, hytte, bygning, eiendom, eiendom, våningshus, arkitektur, tak,
Soverom, møbler, seng, eiendom, rom, laken, madrass, sengeramme, interiørdesign, sengetøy,
Rom, eiendom, soverom, møbler, interiørdesign, bygning, gulv, eiendom, tak, hus,

Iain Powis fra Savills Banbury, der Molly's Lodge er oppført, kommenterer: 'Molly's Lodge er absolutt et unikt klasse II -listet hjem, og det er egentlig ikke så mye annet som det i området. Cotswolds har en virkelig bredde av arkitektoniske stiler med alt fra vakre stråtak gjennom til store herregårder og rektorier, men denne Gate Lodge tilbyr noe helt annet.

'Interessen har så langt kommet fra lokale kjøpere som ønsker å redusere, så vel som de fra lenger borte som søker et bolthull på Cotswolds -landsbygda.'

Et drømmehus, hvis du spør oss!

Se på oppføringen her.

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Fra:Country Living Storbritannia

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.