1300 -tallets estiske herregård eid av Otto von Kotzebue til salgs

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

En barokk eiendom fra 1200 -tallet som en gang var eid av en berømt oppdagelsesreisende som oppdaget en rekke øyer i Stillehavet, er til salgs i Estland for 3,8 millioner euro (3,3 millioner pund).

Den estiske herregården ligger bare 30 miles fra landets middelalderske hovedstad Tallinn. Og boligen med 20 soverom-satt over mer enn 37 dekar land-er historisk i seg selv som en av de eldste bygningene i det baltiske landet.

Kau Manor -bilde

Flere adelige familier har bodd her, men kanskje eieren som etterlot det største merket var den baltisk-tyske navigatøren Otto von Kotzebue fra 1800-tallet. Han ledet med hell to ekspedisjoner fra Estland, den gang en del av det russiske imperiet, til Stillehavet, Oseania og Asia på 1810 -tallet. Skatt fra disse turene fyller hovedgården.

Oppført gjennom Christie's International Real Estatefinner du ornamenter fra Afrika og Fjernøsten, jaktutstyr fra 1800 -tallet, kunstverk fra den nyklassiske og romantiske tiden og

insta stories
Franske rokokomøbler i hele 11-roms huset. Gjenvunnet tregulv, århundre gamle bjelker og utsøkte fliser legger til sjarmen og elegansen.

Kau Manor -bilde

Christie's International Real Estate

Arkitekturen til herregårdskomplekset er vanligvis barokk, en stil populær blant den russiske keiserlige administrasjonen som styrte den gangen. De nåværende eierne restaurerte alle åtte bygninger inkludert det ni-roms båthuset med glass balkonger, stallhus, kornmagasin, hagepaviljong og gammelt destilleri for bare seks år siden da eiendommen ble til boutiquehotell Kau Manor.

Nå er den til salgs som en stor gammel herregård igjen, med alle de berøringene du forventer av et historisk staselig hjem: en vinkjeller og sigarrom, bibliotek og privat badstue med innendørsbasseng. Oh, og 37 dekar som inkluderer tre dammer, formelle hager, en paviljong og en gangsti gjennom parkområdet.

Ikke rart at skuespilleren Clint Eastwood tilsynelatende falt hardt for stedet da han var innom.

Kau Manor -bilde

Christie's International Real Estate


Natalie CornishNatalie er fungerende digital redaktør for Red Online.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.