Tidligere registerkontor i Richmond selges nå som et georgiansk hus med syv soverom

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Inkludert Twiggy og Michael Witney, Brian May og Anita Dobson, og mer...

Ligger i hjertet av Richmond, var dette praktfulle georgianske huset tidligere registerkontor, og ble prydet av mange kjendisbryllup, inkludert de til Twiggy og Michael Witney i 1977, Imran Khan og Jemima Goldsmith i 1995, Brian May og Anita Dobson i 2000 og Jesse Wood og Fearne Cotton i 2014.

Den siste bryllup fant sted her i mai 2015, og eiendommen i klasse II er siden fagmessig omgjort til en fantastisk familiehus med syv soverom med eget bad, tre mottaksrom, et separat vaskerom, et lekerom og a kinorom.

Det dekker 4 745 kvadratmeter, og det er god plass i denne eiendommen i London på 1 Spring Terrace.

Periodearkitekturen utfyller det moderne designet vakkert, med noen av hjemmets mest attraktive funksjoner fasaden av myk lagermur, de regimenterte vinduene, et pent viftelys over inngangsdøren og karakteristisk soldat coursing.

1 Spring Terrace - Richmond - stue - piano - Savills

Savills

Inne i det elegante hjemmet er det en overflod av

insta stories
naturlig lys på grunn av de store vindusflatene, åpent design og stor takhøyde. Hovedmottaksrommet har to matchende peiser, et skreddersydd sildebensgulv, viftelys vinduer og trepanel mot veggene.

En av de distinkte bakrommene er den vakre spisestuen i glass, som står i kontrast til det utsatte murvegg med det spesialdesignede, elegante kjøkkenet.

Bakhagen er godt proporsjonert og inngjerdet, mens den dype forhage gjør at huset kan bli pent plassert lenger bak fra veien.

Området rundt er kjent for den herlige Richmond Park, naturskjønne turer ved Themsen og et fantastisk utvalg av kafeer, butikker og puber.

Denne eiendommen er på markedet for £ 5,25 millioner gjennom Savills.

Ta en tur:

1 Spring Terrace - Richmond - gang - Savills

Savills

1 Spring Terrace - Richmond - kjøkken - Savills

Savills

1 Spring Terrace - Richmond - vinterhage - Savills

Savills

1 Spring Terrace - Richmond - bad - Savills

Savills

1 Spring Terrace - Richmond - soverom - Savills

Savills

1 Spring Terrace - Richmond - vinbutikk - Savills

Savills

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.