Tidligere Camden Mews Home Of Madness Lead Singer Suggs er til salgs

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

En spesiell eiendom har nylig kommet på markedet med stor musikalsk betydning ...

De mews eiendom er det tidligere hjemmet til Galskap forsanger Suggs - ekte navn Graham McPherson - og er nå til salgs for 1,95 millioner pund.

Ligger like ved Camden Square i den svært ettertraktede beliggenheten til Camden Mews, ble huset solgt av Suggs og kjøpt av de nåværende eierne for 32 år siden. Eiendommen var opprinnelig tre separate mews, hvorav en Suggs kjøpte i 1981 i en alder av 20 år. De berømte Galskap sang, Vårt hus, ble utgitt i 1982.

I sin selvbiografi, Det Lukk (£ 8,99, Amazon), Sier Suggs om huset: 'Endelig kom vi til det nylig kjøpte huset mitt i Camden Mews. Det hadde vært en del av stallen for de større husene på baksiden. Den var pen, men liten.

Camden Mews - stue - Savills - eiendom - Suggs

Savills

'Den ene halvdelen av underetasjen var en garasje som vi til slutt skulle bygge om. Møblene på dette tidspunktet besto av en jukeboks med én plate, Gråt meg en elv

insta stories
av Julie London. Noe som gjorde innflytningen noe begrenset, det samme gjorde det faktum at min kompis som hadde ansvaret for bar ble lei halvveis i prosedyren og låste all sprit på badet og tok nøkkelen med ham.

'Årene fløy og vi hadde to herlige døtre, Scarlett og Viva. Karmann Ghia ble for liten og måtte dessverre gå, det samme gjorde mews -huset. '

Den tre-roms eiendommen til salgs er en stor mews-konvertering arrangert over to etasjer. Det stilfulle hjemmet dekker 2767 kvadratmeter, og har et stort dobbeltrom, kjøkken, tre doble soverom og tre bad. Det er også en terrasseterrasse og intern garasje.

Interiøret er lyst, fargerikt og romslig, og blander moderne og tradisjonell design.

Denne eiendommen er tilgjengelig for tilbud over £ 1,95 millioner gjennom Savills.

Ta en tur:

Camden Mews - kjøkken - Savills - eiendom - Suggs

Savills

Camden Mews - stue - Savills - frokostområde - Suggs

Foreslår

Camden Mews - sittegruppe - Savills - eiendom - Suggs

Savills

Camden Mews - soverom - Savills - eiendom - Suggs

Savills

Camden Mews - bad - Savills - eiendom - Suggs

Savills

Camden Mews - uteplass - Savills - eiendom - Suggs

Savills

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.