Gamle brannstasjonen i Cotswolds er nå fortryllende landsted - eiendom til salgs i Cotswolds

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Den gamle brannstasjonen, som ligger i den historiske markedsbyen Cotswold i Charlbury, er absolutt langt fra sin opprinnelse ...

Oxfordshire -eiendommen var en fungerende brannstasjon frem til 1970 -tallet, og ble omgjort til boliginnkvartering i 2017.

Etter fullstendig restaurering er interiøret nå stilig og i utmerket stand. Inne er to romslige doble soverom, et arbeidsrom og en stor rustikk stue med peisovn, synlige steinvegger og franske dører til utendørsterrassen.

Begge soverommene har fantastiske hvelvede tak og synlig tømmer - hovedsoverommet har også en stilig badekar med separat toalett-mens kjøkkenet/spisestuen er åpen i åpen planløsning design.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

The Old Fire Station - soverom - Cotswolds - Savills

Savills

Etter å ha blitt pusset opp og utvidet, drar The Old Fire Station nytte av nye ledninger, rørleggerarbeid og varmesystem.

insta stories

Utenfor finner du en sjarmerende gårdsplasshage. De som er grønnfinger vil elske hornbjelken, blåregn og roser som vises.

Eiendomsmegler Nicky Quentel sa om hjemmet: 'The Old Fire Station er ideell for fagfolk og andre boligkjøpere som søker et bolthull i Cotswolds, som så vel som investorer ettersom det for tiden opererer som en luksus kortsiktig leie oppført i Sunday Times '50 Cool Cottages 2018 'og tildelt et 5* gull AA-besøk Storbritannia. '

Charlbury ligger omgitt av et vakkert landskap, i et område med enestående naturlig skjønnhet - et ideelt sted for naturelskere.

Denne eiendommen er tilgjengelig for £ 575 000 gjennom Savills.

Ta en tur:

The Old Fire Station - lounge - Cotswolds - Savills

Savills

Den gamle brannstasjonen - peis - Cotswolds - Savills

Savills

The Old Fire Station - kjøkken - Cotswolds - Savills

Savills

Den gamle brannstasjonen - dør - Cotswolds - Savills

Savills

Den gamle brannstasjonen - bad - Cotswolds - Savills

Savills

Den gamle brannstasjonen - hage - Cotswolds - Savills

Savills

Den gamle brannstasjonen - eksteriør - Cotswolds - Savills

Savills


Relatert historie

Vakker tidligere alehouse på Themsen til salgs


Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.