Arveavgift: Familier i Guildford, London og Brighton betaler mest arveavgift

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Guildford i Surrey er Storbritannias arveavgift kapital, med 658 familier som i gjennomsnitt betaler 231 000 pund på bare ett år.

Sør-vest London kom på nært hold med rundt 600 familier fakturert mellom £ 346 000 og £ 390 000 hver, til sammen £ 227 millioner.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Fargerike hytter på stranden mot blå himmel
Brighton betalte den tredje høyeste arveavgiften.

Gill Copeland / EyeEmGetty Images

Brighton var på tredjeplass med 585 familier som i gjennomsnitt betalte ut 157.436 pund, ifølge en forespørsel om informasjonsfrihet fra 2015-16 til HMRC av Direkte linjeforsikring.

Statistikken er kanskje ikke overraskende med tanke på at de tre regionene er hjemsted for noen av de dyreste egenskaper i landet.

Eiendommer til en verdi av minst £ 325 000 er underlagt skatten, selv om de som er gift eller i sivile partnerskap bare må betale hvis boet de arver er verdt 650 000 pund eller mer.

insta stories
Wigan, Lancashire, England, Storbritannia, Europa
Familier i Wigan betalte minst arveavgift.

Charles Bowman / roberthardingGetty Images

I den andre enden av bordet betalte Wigan bare 6 millioner pund på 32 eiendommer, Inverness 5 millioner pund, og Motherwell og Falkirk 4 millioner pund hver.

Kontoret for budsjettansvar sier at HMRC tjente 2,8 milliarder pund arveavgift i første halvdel av dette skatteåret.

Det har blitt oppfordret til at regjeringen omarbeider systemet, ettersom mange mener det er urettferdig. Kansler Philip Hammond har bestilt en rapport om skatten.

Natalie CornishNatalie er fungerende digital redaktør for Red Online.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.