Buckinghamshire Country House som inspirerte Shakespeare til salgs - En midtsommernattsdrøm

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Å være, eller ikke være - det er spørsmålet om du vil være eieren av dette fantastiske historiske hjemmet som nylig ble lagt til på markedet.

Landhuset på syv soverom til salgs i landsbyen Grendon Underwood, Buckinghamshire, var en gang et vertshus fra 1500-tallet ved navn The Ship. Det antas at ingen andre enn William Shakespeare bodde på eiendommen ved flere anledninger.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Da den berømte engelske dramatikeren reiste mellom Stratford-upon-Avon og London, antas det at han kan ha hentet inspirasjon her for sitt skuespill, En midtsommernatts drøm.

Den vakre eneboligen som er oppført på listen II, og som nå heter 'Shakespeare House', er del Elizabethan og delvis Georgisk.

Shakespeare House - Grendon - Buckinghamshire - stue - Zoopla

Zoopla

Arrangert over tre etasjer, er det seks bad, fire mottaksrom inkludert en formell bespisning rom og fantastisk stue, et kjøkken/frokostrom, og over 4300 kvadratmeter boareal alt i alt.

insta stories

Vakre periodeelementer kan sees i hele eiendommen, for eksempel synlige bjelker, dekorative murverk, stor takhøyde, åpne peiser og trappene i Jacoba.

Shakespeare House ligger i nærheten av Oxford, og tilbyr også flott utsikt over landskapet, en dobbel garasje som er koblet til et kontor med bad og dusj, og en hektar moden eiendom. Hagene er avgrenset med gjerde og hekking av stolper og skinner, og har et plenområde, rosenbusker og modne trær.

Denne eiendommen er tilgjengelig for £ 1.500.000 gjennom Fine & Country via Zoopla.

Ta en tur:

Shakespeare House - Grendon - Buckinghamshire - kjøkken - Zoopla

Zoopla

Shakespeare House - Grendon - Buckinghamshire - spisestue - Zoopla

Zoopla

Shakespeare House - Grendon - Buckinghamshire - seng - Zoopla

Zoopla

Shakespeare House - Grendon - Buckinghamshire - hus - Zoopla

Zoopla

Shakespeare House - Grendon - Buckinghamshire - front - Zoopla

Zoopla


Relatert historie

Zooplas mest sette eiendom for august 2018

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.