Paddington 2 House On The Street hvor de brune bor er nå til salgs

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Her er noen gode nyheter for Paddington Bear fans-et av de pastellfargede hjemmene som sitter på gaten der Brown-familien bor Paddington filmer er nå på markedet.

Paddington 2 har nettopp åpnet på kinoer, så kjærligheten til bjørnen og adoptivfamilien hans, Browns, er på et høydepunkt noensinne.

Chalcot Crescent i Primrose Hill, London, fungerer som Windsor Gardens i filmen, der Browns bor på nummer 32.

Det ganske gule huset til salgs er faktisk i Paddington 2 tilhenger! Ta en titt på 0:39s i traileren nedenfor, så ser du huset til venstre:

Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Eiendommen med dobbelt front i klasse II trenger litt oppussing, selv om den beholder noen vakre originale trekk. Høye tak og mye naturlig lys er hyggelige trekk ved hjemmet.

Huset dekker 2218 kvadratmeter og er fordelt på fire etasjer, og har fire soverom, tre mottaksrom, og noe som ville holde Paddington glad - to kjøkken, noe som betyr mer lagringsplass for hans elskede

insta stories
syltetøy.

To av soverommene har eget bad, og det er også et familiebad. Det er nydelig utsikt over Primrose Hill fra to av mottaksrommene.

Utsiden har en gårdsplass og uteplass hage, mens den pastellfargede fronten på eiendommen viser vakre krypende vinstokker, og gir et rustikt preg på hjemmet i London.

Denne eiendommen er tilgjengelig for £ 3,25 millioner gjennom Savills.

Ta en tur:

26 Chalcot Crescent - Primrose Hill - Paddington 2 - eiendom - kjøkken - Savills

Savills

26 Chalcot Crescent - Primrose Hill - Paddington 2 - eiendom - studie - Savills

Savills

26 Chalcot Crescent - Primrose Hill - Paddington 2 - eiendom - resepsjon - Savills

Savills

26 Chalcot Crescent - Primrose Hill - Paddington 2 - eiendom - soverom - Savills

Savills

26 Chalcot Crescent - Primrose Hill - Paddington 2 - eiendom - Savills

Savills

26 Chalcot Crescent - Primrose Hill - Paddington 2 - eiendom - gate - Savills

Savills

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.