Ellen Degeneres tidligere hjem er til salgs - Beverly Hills Mansions

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Hvis du har dype lommer og verdsetter historisk arkitektur og fullstendig personvern, Ellen Degeneres'S tidligere herregård i Beverly Hills er hjemmet for deg.

Kalt Skouras-residensen, bodde Degeneres i det 8.055 kvadratmeter store huset kl 924 N. Hillcrest Rd. fra 2012 til 2014, og hun presenterte det til og med i boken sin, Hjem, der hun forteller om hva syv av hennes hjem har lært henne om design.

Kjendisarkitekt Hal Leavitt (som også tegnet hjem for Dean Martin og Steven Spielberg) bygde Skouras bosted i 1956 for Diane og Charles Skouras Jr., som var deleier og president for en stor filmkino gruppe.

Huset med fem soverom i Trousdale Estates-området bodde i familien til det ble solgt inn 2002 til interiørarkitekt og Portia de Rossi i 2012 for $ 17.400.000 (£ 12.260.388), ifølge New York Post.

Ellen Degeneres

Simon Berlyn

Ellen Degeneres

Simon Berlyn

Hjemmet er perfekt for stjerner og ledere som leter etter personvern, og er gjemt bak store porter og tykt løvverk på slutten av en ekspansiv domstol. Oppføringen kaller det "antitesen til spredningen av moderne bokser som for øyeblikket oversvømmer markedet".

insta stories

Vinduer fra gulv til tak lar deg beundre utsikten over byen nedenfor, og spisestuen åpner ut mot en terrasse og (en annen) spisestue utenfor ved siden av et basseng og salongområde som ville se perfekt ut hjemme på en gårdsplass på hotellet.

Kjøkkenkjøkkenet i rustfritt stål og butlers pantry gir et misunnelsesverdig oppsett som åpner opp til familierommet. Hjemmet inkluderer også et musikkrom, bibliotek, bar og spillrom. Ett av soverommene ble omgjort til et treningsstudio hjemme, og masterbadet har to separate badekar.

Se flere bilder nedenfor:

t/t: New York Post

Ellen Degeneres 

Simon Berlyn

Ellen Degeneres

Simon Berlyn

Ellen Degeneres

Simon Berlyn

Ellen Degeneres

Simon Berlyn

Ellen Degeneres

Simon Berlyn


Relatert historie

12 hjemmeinspirerte sitater av Ellen DeGeneres

Fra:ELLE Decor US

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.