Amanda Holden deler topp 10 tips til hjemmestyling

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Amanda HoldenSin hjemmekosekolleksjon, Bundleberry, som eksklusivt er på lager QVC, innkapsler hennes lidenskap for interiør med dristige, levende trykk og farger.

TV -programlederen og Storbritannias Got Talent dommer har delt noen stylingtips med Hus Vakre Storbritannia for de kaldere månedene, mens du fremhever noen favorittstykker fra samlingen hennes, og viser hvor enkelt det er å oppdatere og transformere plassen din hver sesong med svært liten innsats.

Lagringsproblemer? Amanda foreslår følgende ...

1. Lag din lagring multifunksjonell med mine BundleBerry -oppbevaringsbukser, de er flotte som leketøykasser for barn, eller de er perfekte for å oppbevare minner, for eksempel bilder og pyntegjenstander. Ikke bare det, de fungerer også som et flott sidebord. De er en av de brikkene som krysser av så mange bokser at når du først har investert, kan du ikke leve uten dem.

KJØP NÅ

Amanda Holden med Bundleberry -kolleksjon, tilgjengelig eksklusivt hos QVC
Sett med 2 hylster for oppbevaring av metall, BundleBerry av Amanda Holden, QVC

QVC

insta stories

2. Bruk striper for å forlenge plassen din. Mitt stripeteppe er perfekt ettersom det er vendbart. Jeg liker den lysere fargen om sommeren og bytter deretter til den mørkere fargen for vinteren. Tepper er også veldig gode til å gi ett rom sine egne distinkte områder - ha noen rundt i rommet for å lage mindre deler i rommet.

KJØP NÅ

BundleBerry av Amanda Holden innendørs/utendørs stripeteppe
Innendørs/utendørs stripeteppe, £ 45, BundleBerry av Amanda Holden

QVC

3. Heng speil strategisk for å skape en illusjon av mer plass, lag en funksjon med min bambus speil på veggen og bland de forskjellige fargene og størrelsene.

4. Hvis du vil åpne plassen din, kan du gå for møbler som har slanke synlige ben eller ‘knapt’ ting som lar lyset passere gjennom dem. Lysere farger vil også bidra til å skape en illusjon av plass.

Trenger du å legge farge til hjemmet ditt? Amanda har noen ideer ...

5.Farge trenger ikke være en skummel ting, hvis du hele tiden ombestemmer deg, så bland sammen de myke møblene i stedet for å forplikte deg til noe permanent på veggene. Jeg liker å oppdatere min puter siden det er en billig måte å oppdatere dine eksisterende møbler på. Et av mine favorittstykker denne sesongen er plysjfløyelsputene mine med små kontrastpomponger-de er en fin måte å modernisere et høyt elsket møbel.

KJØP NÅ

Fløyelspute med kontrasttrim, BundleBerry av Amanda Holden, £ 25, QVC
Fløyelspute med kontrasttrim, BundleBerry av Amanda Holden, £ 25, QVC

QVC

6. Hvis du har lyst til å bli litt dristigere, kan du eksperimentere med farge på veggene. Mal flotte sladdere av det og lev med det i et par uker for å få en reell ide om hvordan det vil se ut. Det kan se annerledes ut om dagen og natten, så du må være trygg på at du har valgt det rette for deg.

7. Når jeg leter etter sære måter å få rommet til å føles friskt, innså jeg at det er perfekt å plassere noe i et hjørne, rimelig måte å trekke oppmerksomheten til et nytt stykke. I et godt opplyst rom, min planter kan gi et nytt liv, og du kan eksperimentere med fargerike planter. Hvis du sliter med å holde dem i live, kan du faux og eksperimentere med sære potter.

Amanda Holden med Bundleberry -kolleksjon, tilgjengelig eksklusivt hos QVC

QVC

Koselig for vinter? Amandas tre beste tips er ...

8. Ingenting slår en myk, koselig teppe i de kalde vintermånedene. Jeg elsker å sparke tilbake og se en boks sette seg og kose seg i det nye grå megalink -strikkekastet og putene. De store tykke strikkene minner meg om armstrikking og er så myke.

KJØP NÅ

BundleBerry av Amanda Holden Mega Link Knit Throw
Mega Link Knit Throw, BundleBerry av Amanda Holden, £ 60, QVC

QVC

9. Lys masse lys, kan vi alle gjøre med den ekstra varmen! Mine vakkert glaserte telysholdere i midten av århundret er nydelige og ligner kaktus i teksturen. De kan plasseres sammen eller hver for seg rundt hjemmet.

Telysholdere i midten av århundret, Bundleberry-samling på QVC

QVC

10. Det er alt i lyset! Demp lysene og bruk lanterner for å sette scenen for en avslappet kveld, flammeløse lys er ideelle da du kan snurre løvverk rundt dem for å legge til en farge.


Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.