Beroligende fargenyanser som bidrar til å redusere stress

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Hva er de beste beroligende malingsfargene for hjemmet for å redusere stress og angst?

'Vi har alle farger som naturlig får oss til å føle oss velkomne, og nyanser knyttet til naturen er spesielt beroligende, sier Rebecca Williamson, senior farge- og designsjef i Dulux.

'For å hjelpe deg med å begrense den perfekte fargen for et avslappende søvnig fristed, begynn med blues med et snev av grå som tilbyr en subtil kvalitet eller grønnbasert blues, som myke blågrønne, som gjenspeiler det store utendørs. Med denne typen fargetoner er det mindre visuell støy som krever oppmerksomhet fra sansene våre, noe som hjelper stresset til å smelte bort. '

Dulux

Denim Drift

Dulux Denim Drift -maling
Dulux - Denim Drift

Dulux

'Denim Drift, årets farge 2017, 'fortsetter Rebecca,' er et vakkert alternativ som har en rolig kvalitet og kombinerer godt med en rekke farger, inkludert andre blå toner som Mineral Mist, subtile hint av farger som Blush Pink eller til og med dempet nøytral som Muskatnøtt. '

insta stories

Maritim blågrønn

Dulux Heritage - Maritime Teal
Dulux - Maritime Teal

Dulux

'For en skikkelig koselig krok, ta fargen over vegger og tak med den myke og beroligende Maritime Teal fra Dulux Heritage -serien,' sier Rebecca.

Hvit bomull

Dulux maling hvit bomull
Dulux - hvit bomull

Dulux

'Avslutt rommet ditt med treverk, enten malt i samme farge som veggene dine for å blande sømløst eller prøve en delikat nyanse som White Cotton for subtil innramming av plassen som fremdeles er lett for øyet, sier Rebecca.

For mer informasjon og for å se hele produktutvalget, besøk Dulux


Krone

Crown - Stillness range maling
Crown - Stillness -område

Krone

Crown's Stillness -serien er helt fokusert på å skape en følelse av ro og ro i hjemmet, og gjør hjemmet til et helt eget rom fra arbeidet og utsiden verden.

Crown Stillness -område
Crown - botanisk ekstrakt, tomt lerret, sitron squash, sølvskje

Krone

'Vi har fokusert på en solrik gul som fokuspunktet for dette utseendet, da bruk av en så innbydende fargetone gir et snev av varme og optimisme til ethvert rom, perfekt for å skape en følelse av positivitet i hjemmet, sier Judy Smith, Crowns farge konsulent.

'Gul er også en beroligende farge, spesielt når den blandes med kule, beroligende toner som gråtoner og blek, dempet blues. Inspirasjonen bak Stillness -serien var ro, med den hensikt å skape en følelse av ro og velvære.

'Designet for å fremkalle det beroligende bildet av en sommermorgen, var fargene lagdelt i en ombré effekt for å understreke det tåkete, litt grumsete utseendet. Den subtile fargegradueringen og den tåkete soloppgangseffekten skaper et fredelig rom, perfekt for refleksjon. '

For mer informasjon og for å se hele produktutvalget, besøk Crown


Farrow & Ball

Lyse blå

Farrow & Ball lyseblå maling
Farrow & Ball - Lyseblå

Farrow & Ball

Himmellys

Farrow & Ball Skylight -maling
Farrow & Ball - Takvindu

Farrow & Ball

Blues er en flott måte å bringe en følelse av ro og ro i rommet ditt-den mest avslappede og brukervennlige bluesen er de som lener seg mot grått, som Farrow & Ball Light Blue eller Skylight, som gir en lys og luftig følelse til en rom. Disse subtile blå nyansene har en vakker sølvfarget, røykfylt kvalitet, noe som betyr at de kan brukes med stor effekt for å bringe roen inn i rommet ditt.

Høy

Farrow & Ball Hay maling
Farrow & Ball - Hay

Farrow & Ball

En annen farge som er myk og kjent er den diskrete gule tonen, Hay, med sin dybde og mildhet som skaper et rom med en dempet atmosfære. Denne fargen motvirkes best med tonalt harmonisk Oval Blue eller Setting Plaster for å skape et oppløftende, rolig utseende.

For mer informasjon og for å se hele produktutvalget, besøk Farrow & Ball


Valspar

Valspar - Cool Agave, myk ull
Valspar

Valspar

'Vi sliter stadig med å være opptatt i alle aspekter av livet, og mer og mer søker vi pusterom fra stress med produkter, verktøy og tjenester som balanserer vår fartsfylte livsstil, sier Kasia Wiktorowicz fra Valspar. 'Å skape et innbydende interiør å komme hjem til, vil redusere angstfølelser, slik at du virkelig kan nyte plassen du er i.

Valspar maling nyanser
Valspar nyanser

Valspar

'Dempede mellomtoner som gråtoner, karamell eller myk blå er avslappende, men likevel stimulerende og bidrar til å skape et rent og balansert design. Kalkhvite blandes også stille med disse fargene, slik at du sitter igjen med et beroligende interiør som vil forynge tankene dine etter en travel dag. '

For mer informasjon og for å se hele produktutvalget, besøk Valspar


Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.