Hvorfor november er den perfekte tiden for å plante barrot

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

November er den perfekte tiden for å plante barrot. De dyrkes i det åpne i stedet for i containere, så de er billigere. Til og med a liten hage er egnet for et tre. Bare tenk på hvor stor den vil vokse og hvilket formål du vil at den skal serveres ...

Året rundt screening

  • Gå for en kompakt eviggrønn som kristtorn. Ilex × altaclerensis 'Golden King' er et godt valg.

Dyrking av frukt

  • Prøv et rødt Windsor -epletre på dvergstammen, som skal produsere lyse rød, velsmakende frukt.

Vårblomstring

  • Hardy Amelanchier alnifolia 'Obelisk' er et lite, oppreist tre med nydelige hvite blomster.

Høstfarge

  • Spindeltrær, som Euonymus europaeus 'Red Cascade' (bildet over) er kompakte, med fantastisk rosa frukt og flott bladfarge om høsten.

Planting er greit hvis du forbereder deg ordentlig. Start med å grave et hull større enn du trenger, slik at du kan løsne røttene og mate jorden rundt dem. Sett i en innsats og ordne deretter treet i hullet med den beste siden vendt fremover. Kontroller at dybden er riktig, slik at røttene ikke blir eksponert, men at stammen ikke er begravet.

insta stories

Fyll hullet og stamp ned jorda - røttene trenger solide fundamenter for å ta og vokse. Vann den godt for å legge den i. Sjekk på treet noen få dager. På denne tiden av året trenger du sannsynligvis ikke vanne, men se etter dyreskader eller vindstein.

Hvis du har en time til overs...

Rake, blader på gress i hagen

PannoniaGetty Images

... ta vare på plenen din. Mange steder vil gresset stort sett slutte å vokse fra nå til våren, så sørg for at det du kan se nå er det du vil se de neste månedene. Fei plenen fri for blader, gjør et siste kutt, og hvis det er tid, kan du se etter vanntette flekker. Disse vil bare bli verre over vinteren, så pigg områdene nå med en gaffel for å forbedre drenering.

Fra: House Beautiful magazine

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.