Tarek El Moussa feiret NYE med Heather Rae Young og Family

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Som de fleste over hele landet (og sannsynligvis verden), hjemmeeksperter Tarek El Moussa og Heather Rae Young tilbrakte nyttårsaften sammen med familien. Til tross for å holde det eiendommelig for nyttår, forlovet par klarte fremdeles å dele noen få lunkne bilder på sosiale medier.

I trioen med bilder, som ble delt på El Moussas Instagram -side 31. desember, så duoen svartere ut i svart -hvitt. El Moussa kan ses med en ryddig, rutete drakt, mens Rae ser koselig og elegant ut med en hvit kjorteskjorte og en trendy opplevelse.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Tarek El Moussa (@therealtarekelmoussa)

Når han snakket med fansen i bildeteksten, tilbød El Moussa både trygghet og optimisme for det nye året.

insta stories

"Godt nytt år alle sammen!!! Vi klarte det gjennom 2020 :) Familien er alle sammen, og vi bor hjemme i vakre La Quinta California, "skrev han. "MEN... hvis det var et normalt nyttår... Jeg ville være kledd som bildet ovenfor med jenta mi @heatherraeyoung. Jeg gleder meg til 2021! Gode ​​ting kommer, og jeg kan ikke vente med å komme tilbake til det normale. Jeg håper dere alle har det best i kveld. "

I sitt eget nyttårsinnlegg, Rae avslørte at det å bli forlovet med El Moussa var "det beste øyeblikket i 2020." Hun delte en håndfull forlovelsesbildene sine og spurte fansen hva deres beste øyeblikk fra 2020 har vært, til tross for det kaotiske år.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Heather Rae Young (@heatherraeyoung)

El Moussa og Young har vært forlovet siden juli 2020 da Flip eller Flop stjerne foreslått til Young under en plysjtur til Catalina Island, California.

Følg House Beautiful på Instagram.

Danielle HarlingHelgeredaktør/bidragsforfatterDanielle Harling er en Atlanta-basert frilansskribent med en kjærlighet for fargerikt utformede rom, håndverkscocktailer og online vindushandel (vanligvis for budsjettknusende designerhæl).

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.