Denne konverterte låven på Martha's Vineyard er vår sommer eiendomsbesettelse

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Kanskje intet sted fremkaller mer romantiske visjoner om sommeren i New England enn Martha's Vineyard - den etasjes øya utenfor Massachusetts -kysten som er full av shingled beach hytter, magiske pepperkaklandsbyer, og mer enn noen få muligheter for kjendisobservasjoner. Akkurat da vi trodde vi ikke kunne misunne Vineyard -livet lenger, så vi denne ombygde historiske låven som ligger i den rolige byen Chilmark på øyas sørvestkyst. Det er alt en sommerflukt bør være, og hvis du tilfeldigvis har 7,5 millioner dollar til overs, kan du kalle det ditt.

Hjem, eiendom, hus, eiendom, eiendom, bygning, boligområde, hytte, våningshus, tak,

Tea Lane Associates

Vegetasjon, Natur, Plante, Naturlandskap, Plantsamfunn, Landskap, Bank, Busk, Gressland, Bakdekke,

Tea Lane Associates

Vannmasse, kystnære og oseaniske landformer, kyst, strand, vann, sand, strand, økoregion, bukt, bank,

Tea Lane Associates

Opprinnelig plassert i New Jersey, ca. 1830 nederlandsk låve ble flyttet for over tretti år siden til et uberørt område i Chilmark definert av ville, åpne landskap og private strender. Stedet var et naturlig valg - det ble plassert på grunnlaget for en låve av en lignende årgang som en gang sto på samme sted.

insta stories
Stue, rom, eiendom, interiørdesign, møbler, bygning, hjem, hus, eiendom, loft,

Tea Lane Associates

Rom, interiørdesign, tre, hjem, møbler, stue, sofa, bord, tak, vegg,

Tea Lane Associates

Benkeplate, Rom, kjøkken, eiendom, skap, møbler, tak, bygning, interiørdesign, hjem,

Tea Lane Associates

Låven med 4 soverom og 2,5 bad er 3200 kvadratmeter stor. ft. og har 32 meter høye tak i den ekspansive stuen. Vi elsker enkelheten i innredningen - måten de nøye kuraterte antikke armaturene dukker opp mot de rustikke, nøytrale tonene på låven.

Tre, eiendom, rom, interiørdesign, tak, eiendom, armatur, dagslys, løvtre, bjelke,

Tea Lane Associates

Hjemmet ligger på over fire dekar, men det drømmende landskapet ser ut til å strekke seg milevis, takket være en overflod av bevaringsland og privat strandlinje som omgir hjemmet. Ta en titt innvendig for litt inspirasjon til å stjele til din egen sommerhytte, eller gjør dette drømmehuset ditt til ditt ved å ringe Meg Bodnar of Tea Lane Associates på 508-221-2782.

Soverom, møbler, seng, rom, interiørdesign, eiendom, sengeramme, sengetøy, laken, vegg,

Tea Lane Associates

Rom, møbler, soverom, eiendom, seng, bygning, interiørdesign, hus, himmelseng, hjem,

Tea Lane Associates

Belysning, rom, interiørdesign, tre, grønt, gulv, seng, eiendom, tekstil, hjem,

Tea Lane Associates

Fra:Country Living USA

Elizabeth FinkelsteinForfatter Elizabeth Finkelstein er en selvutnevnt gammel husmisbruker på en livslang jakt på hennes perfekte historiske hjem.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.