Dunkin ’Donuts utgitt kaffe som tynner sjokoladesukker

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Oppdatering 22. april 2020: Dunkin 'vet at du elsker deres signaturdrinker, og har vært nye måter å finne måter å bringe de samme elskede smakene inn i hjemmet ditt gjennom årene. Du kan kjøpe favorittbryggene dine for å lage hjemme (og kremer også!), Og til slutt er Dunkin 'Coffee Thins tilgjengelig hos store forhandlere.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se på Instagram

Coffee Thins er små sjokoladeplasser laget med de samme Dunkin 'kaffebønnene som morgenkoppen. Ja, de er søte, ja, de inneholder koffein og ja, de er like gode som et stykke sjokoladegodis, om ikke bedre. Tynningene ble opprinnelig testet på noen Dunkin -steder i 2014, og i 2018 ryktes det at de ville komme med en mer utbredt utgivelse.

Vel, vi kan offisielt bekrefte at poser med Dunkin 'Coffee Thins kan bli funnet på steder som CVS, og godbitene er tilgjengelige i original blanding eller karamell. Så om du vil ha meg på en middag eller bare liker å ha sjokolade for hånden (vi klandrer deg ikke!), Vil du definitivt holde et øye med disse.

insta stories

Opprinnelig innlegg, 13. juni 2018: Dunkin ’Donuts elsker ingenting mer enn å eksperimentere med smakene sine. Bare i år er det testet ut hjerteformede donuts til Valentinsdag, en meny inspirert av Girl Scout cookies, galakseinspirerte donuts og Coolattas, doughnut -pommes frites, Til og med Dunkin ’joggesko. Og nå er det enda en måte å mette din søte tann på: Dunkin ’Donuts candy.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se på Instagram

I følge Instagram -kontoen Junk Food Mom ble Dunkin ’Donuts Coffee Thins, merket som en“ kremaktig kaffegodt ”, først sett på Sweets & Snacks Expo i Chicago. Tynnene er laget med sjokolade og Dunkin ’kaffebønner. De kommer i peppermynte mokka, gresskar krydder og karamell. "Kaffesmaken er ikke overveldende, og sjokoladen er som beskrevet og kremaktig," sa Junk Food Mom.

Det er 7 mg koffein per stykke sjokolade, så ikke forvent å få tilsvarende kaffe fra denne godbiten. En gjennomsnittlig kopp kaffe har rundt 95 mg koffein, mens melkesjokolade vanligvis har rundt 6 mg per unse, i henhold til Ghirardelli.

Dunkin 'Donuts ga følgende uttalelse ut til Delish, og bemerket at de opprinnelig testet tynningene tilbake i 2014, og de håper å gjøre dem tilgjengelige i dagligvarebutikker senere i år. Men ingenting er satt i stein så langt:

"Som kaffeleder er Dunkin 'Donuts forpliktet til innovasjon og å utforske nye måter å tilby forbrukerne flere alternativer for å nyte smaken av vår signaturkaffe mens du er på farten. Vi testet Coffee Thins, som er ferdigpakkede wafers laget av merkevarens kaffebønner av høy kvalitet, inne i Dunkin ’Donuts-restaurantene i 2014, og vi er for tiden i diskusjoner med Tierra Nueva for å gjøre Coffee Thins tilgjengelig i dagligvarebutikker og andre detaljhandelskanaler senere dette år. Vi har ikke fullført de spesifikke detaljene om smaker eller tidspunkt for den nasjonale lanseringen på dette tidspunktet. "

Følg House Beautiful på Instagram.

Fra:Delish US

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.