Ulastelig periode hjem til salgs i Wandsworth kombinerer by- og landstil

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Hvis du liker at hjemmene dine har elementer fra både byen og landet, ligger dette tre-romshuset langs St John's Hill Grove i Wandsworth, London, vil være rett opp gaten din.

Landets aspekter av den hvitmalte eiendommen inkluderer den attraktive frodige vinstokker på utsiden av bygningen, sjarmerende turkis inngangsdør, fantastisk bakhage og utsmykkede peiser, mens byelementene består av upåklagelig stilig interiørdesign og moderne urbane oppsett.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Periodeeiendommen, som ligger like ved den ettertraktede St John's Hill, dekker mer enn 1400 kvadratmeter, og er et allsidig og nydelig familiehus.

John's Hill Grove - Wandsworth - kjøkken - Savills

Savills

Et av de mest eksepsjonelle rommene i boligen er resepsjonen foran, som er fylt med lys gjennom et stort karnappvindu. Plassen har rikelig med lagringsplass med innebygde skap og bokhyller, alle innredet i hvitt.

insta stories

Videre inn i boligen er det nydelige og fullt utvidede kjøkken/spisestue med åpen planløsning. Det lyse og luftige kjøkkenområdet har en rekke enheter og har tilgang ut i den private bakhagen gjennom et sett med tofalsede dører.

Denne eiendommen er tilgjengelig for £ 130000000 gjennom Savills.

Ta en tur:

John's Hill Grove - Wandsworth - salong - Savills

Savills

John's Hill Grove - Wandsworth - spisestue - Savills

Savills

John's Hill Grove - Wandsworth - vask - Savills

Savills

John's Hill Grove - Wandsworth - bue - Savills

Savills

John's Hill Grove - Wandsworth - soverom - Savills

Savills

John's Hill Grove - Wandsworth - uteplass - Savills

Savills

John's Hill Grove - Wandsworth - hager - Savills

Savills


Relatert historie

Lei det tidligere London -hjemmet til en britisk krigshelt


Katie Avis-RiordanJeg er webforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.