Velge riktig bånd for hunden din

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Husk at hunden din er mer moro enn mote før du blir rykket i bakken.

hund krympe

Hunden min på 70 kilo trekker så hardt når vi går, jeg er redd båndet vil gå i stykker. Men jeg elsker hennes mager rosa rhinestone-encrusted bånd, som matcher kragen hennes. Er det noen dekorative kjettingbånd?

Så mange ting er galt med denne situasjonen, så få ord for å forklare dem alle i detalj. Kanskje vi burde begynne med det faktum at hunden din drar deg nedover gaten, og løsningen din er ganske enkelt å få et sterkere bånd. Selv om jeg er enig i at utstyr kan forbedre hundens trening, er det første du må gjøre å oppsøke en trener for å lære deg hvordan du kan lære hunden din å gå høflig i bånd. Men spørsmålet ditt handlet om bånd, og jeg føler veldig sterkt at det er et skikkelig bånd for hver hund. Og mens noen funksjonelle bånd er dekorative, er ditt et tilfelle av form før funksjon. Å prøve å gå en 70-kilos utrent hund i den dekorative båndet du beskriver, tilsvarer å gå henne på et stykke linguine. Denne båndet ville være bedre egnet for en mindre hund som aldri ville underholde tanken på å trekke. Etter min mening, jo sterkere hunden er, jo bredere bør båndet være for å gi deg mer kontroll. Min preferanse har alltid vært for lærbånd, fordi de føles godt i hånden din, og hvis de er godt laget, varer de lenger enn bånd laget av andre materialer. Jeg bruker bare lærbånd med bolt- eller hummerklo-fester, aldri "papegøye" eller trykkklips.

insta stories

Siden vi gjør en båndmakeover, kan vi like godt ta tak i kragen. Gjør deg selv en tjeneste og lagre den tynne kragen som hunden din har på seg for en spesiell anledning etter at hun har trent. For nå kan du ikke gå galt med en flat spenne krage. Jeg foretrekker lærhalsbånd eller solide halsbånd med hurtigutløsning, hvis bredde er passende for hundens størrelse. Hvis hodet er større enn halsen, eller hvis hun har en tendens til å trekke seg ut av kragen for å bli fri, er det bedre å velge en mynde/martingalkrage. Hunder som overmanner og/eller oppveier sine eiere, klarer seg bemerkelsesverdig godt når de trent på en Har-Vest uten trekk (har-vest.com). Det er en stift på treningsskolen min! Så er uttrekkbare bånd. I 25 år har jeg bare brukt Flexi -merket (flexiusa.com). Billigere uttrekkbare kan forårsake skade på hunden din og deg. Lær å bruke det riktig, og du vil elske det.

Trener og behaviorist Kathy Santo er forfatteren av Kathy Santos hundesans (Knopf). Send spørsmål til [email protected]

Ta en titt på noen flotte krager og bånd fra Boston-baserte hundeselskap, Mascot.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.