Príslušenstvo k dverám Philip Watts

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Medzi jedinečné, rozsiahle dverové príslušenstvo britského dizajnéra Philipa Wattsa patrí telefónne slúchadlo, pištoľ, perie a ďalšie.

bytové doplnky mosadzný telefón philip watts

Rukoväť na ťahanie telefónu

Kedy ste si naposledy všimli kľučku na dverách? Napriek tomu, že sa s ním stretávame každý deň, je to jedno podhodnotené príslušenstvo. Brit Philip Watts mohol tento trend sám zmeniť pomocou radu rozsiahlych dverových doplnkov, ktoré sú teraz k dispozícii v USA.

Pútavé kľučky od interiérového dizajnéra a produktového dizajnéra-ktorý má zoznam klientov Patria sem Sir Elton John a ďalšie celebrity z A-zoznamu-vrátane Telefónu, Koralu, Listu, Pištole a Pierko. Dizajn telefónu je prepracovaným vintage telefónom, zatiaľ čo diel Gun pripomína časy divokého západu. Všetky majú jednu spoločnú vec: vaše dvere už nikdy nebudú nudné.

bytové doplnky philip watts mosadzný koral

Rukoväť na ťahanie koralov
bytové doplnky philip watty kľučky dverí mosadzné kovové lebkové perové zbrane

Rukoväte lebky a peria
bytové doplnky philip watty kľučky dverí mosadzné kovové lebkové perové zbrane

Pištoľ
bytové doplnky philip watts bronzový list

List

Plus:

Najlepšie farby laku na predné dvere >>

insta stories

Báječné nápady na zdobenie jedálne >>
12 Zdobenie, čo robiť a nerobiť >>
10 jedinečných nápadov na skladovanie v kuchyni >>

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.