Vianočná reklama na Cadbury oslavuje rituál Secret Santa

instagram viewer

Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

Cadbury predstavilo svoj rok 2018 Vianočná reklama, povzbudzujúc národ, aby sa stal Tajným Santom.

Reklama je od školáčky darujúcej učiteľku až po manžela, ktorý sa v noci plížil a prekvapil manželku, ktorá pracuje na nočnej smene. ukazuje ľuďom zo všetkých oblastí života, ako robia všetko pre to, aby dodali čokoládu Cadbury - a to všetko keď sa skrývajú za Secret Santa maskovať.

Vianočná reklama na Cadbury 2018

Cadbury

Sviatočná reklama na oslavu rituálu darovania darčekov Secret Santa nabáda rodiny v celej Británii, aby sa stali Secret Santa for Vianoce prejaviť svoje uznanie priateľom a blízkym počas sviatočného obdobia. A priznajme si to, bonboniéra áno vždy ísť dole maškrtu.

NAKUPUJTE DARČEKY CADBURY

„Vianoce sú kúzelným obdobím roka, ktoré prináša veľkorysý inštinkt, o ktorom sme presvedčení, že ho má každý v sebe,“ povedal Benazir Barlet-Batada, Brand Equity Lead pre Cadbury. „Čokoláda Cadbury je po celé roky synonymom premysleného darčeka, takže zosúladenie s rituálom Secret Santa sa cítilo ako perfektné párovanie pre našu novú vianočnú reklamu.

insta stories

„Dúfame, že naša nová kampaň povzbudí národ, aby nasledoval svoj veľkorysý inštinkt a stal sa počas Vianoc Tajným Santa.“

Pozri sa na všetky vianočné reklamy, ktoré sú tu k dispozícii.



Olivia HeathováVýkonný digitálny editor, House Beautiful UKOlivia Heath je výkonnou digitálnou redaktorkou v House Beautiful UK, kde je zaneprázdnená odhalením najväčších domácich trendov zajtrajška a zároveň prináša štýlovú inšpiráciu do miestnosti, malé priestorové riešenia, jednoduché nápady do záhrady a domové prehliadky najhorúcejších nehnuteľností na trhu.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.