Ako ozdobiť vianočný stromček

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Pokiaľ ide o výzdobu sviatkov, radi sa riadime rovnakými pravidlami, aké robíme po zvyšok roka: Používajte to, čo máte radi! Ale ak ste práve postavili vianočný stromček a cítite sa byť trochu vystrašení všetkou tou obyčajnou zelenou (obzvlášť ak ste sa rozhodli pre faux odrodu), nebojte sa: Požiadali sme o pomoc odborníka. Blogerkou je Victoria Ford Manželka Prepforda, a milujeme jej klasický štýl. Akonáhle sa počasie ochladí a začne odpočítavanie Vianoc, poverili sme ju, aby orez stromčeka rozdelila na tri jednoduché kroky. Tu je postup:

NAKUPUJ TERAZ

Pro tip: Po prvé, Ford radí, ak sa rozhodnete pre umelý strom, zaobstarajte si taký, ktorý je vopred rozsvietený, aby ste ušetrili starosti s navliekaním svetiel. Ak používate skutočný strom, najskôr zapnite svetlá (a zapojte ich, kým sú zapojené, aby ste sa presvedčili, že máte rovnomerné svetlá).

Špeciálne ozdoby

insta stories

„Začnem tým, že na strom najskôr položím ozdoby, ktoré sú pre mňa špeciálne,“ hovorí Ford. Najčastejšie ide o jedinečné kúsky, ktoré Ford a jej rodina dostali ako darčeky alebo si ich vyzdvihli na cestách. To môže zahŕňať aj špeciálne, drahšie ozdoby, na ktoré ste sa vrhli, starožitné alebo rodinné dedičstvo - v zásade akékoľvek ozdoby, ktoré by vám boli obzvlášť smutné, keby ste ich rozbili o labky. Začiatok s týmito ozdobami vám umožní dať im optimálne umiestnenie na strome (myslite dostatočne ďaleko zem je mimo dosahu detí alebo domácich zvierat a rozprestiera sa okolo stromu, aby poskytovala dobrých 360 stupňov vyhliadka).

Prírodné živly

Ďalej Ford odporúča začleniť prírodný prvok. To platí najmä vtedy, ak idete falošne. Bobule, vetvičky cezmíny a šišky sú dobré možnosti. „Kedykoľvek môžete priniesť von, strom sa bude cítiť trochu zvláštnejšie,“ hovorí Ford.

Nakupujte Základy orezávania stromov

Vianočné ozdobné háčiky

Vianočné ozdobné háčiky

Moje malé Vianoceamazon.com

$0.98

NAKUPUJ TERAZ
Navinutý veniec z pomarančovníka

Navinutý veniec z pomarančovníka

Ashland michaels.com

$8.99

NAKUPUJ TERAZ
Ozdoby z prírodnej šišky

Ozdoby z prírodnej šišky

Whalineamazon.com

$13.99

NAKUPUJ TERAZ
Ozdoby na vianočné gule

Ozdoby na vianočné gule

AllBeautyamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Výplňové ozdoby

Nakoniec, aby sa strom rozvlnil, pridajte ozdobné ozdoby. Dobrá správa pre tých, ktorí nemajú rozsiahle zbierky ozdob: Tieto sú od mnohých maloobchodníkov veľmi lacné. Pridanie rôznych veľkostí, tvarov a textúr prinesie stromu vizuálny záujem, takže (pokiaľ sa nebudete striktne držať témy) si zaobstarajte niekoľko typov.

Počkajte a voilà: je sezóna!

Hadley KellerDigitálny riaditeľHadley Keller je spisovateľ a redaktor so sídlom v New Yorku, ktorý sa zaoberá dizajnom, interiérom a kultúrou.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.