Krásny vidiecky dom Surrey zo 16. storočia na predaj kedysi vlastnil herec Oliver Reed

instagram viewer

Za výrobky zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

Vidiecke domy nie sú oveľa malebnejšie ako 16. storočia Okewood Hill Estate v blízkosti dedina mesta Cranleigh v meste Surrey s nádhernými dobovými prvkami a malebným okolím.

Dom je taký veľkolepý, že prilákal veľké mená celebrít, vrátane zosnulého herca Olivera Reeda, ktorý kedysi vlastnil nehnuteľnosť, ako aj Veľká prestávka moderátor Jim Davidson, ktorý v roku 2006 predal nehnuteľnosť za 2,5 milióna libier.

Okewood Hill má šesť spální, päť prijímacích miestností, päť kúpeľní a hudobnú galériu. Dom prechádza pred ôsmimi rokmi rekonštrukciou, ale stále potrebuje aktualizáciu, aby sa vrátil do najlepšieho stavu.

Okewood Hill Estate - Surrey - bazén - Strutt a Parker

Strutt & Parker

Nehnuteľnosť zaradená do triedy II kombinuje krásne historické prvky, ako sú tehlové vyvýšeniny a odhalené trámy, s moderným a štýlovým životom.

Niektoré z najpôsobivejších aspektov luxusu vidiecky domovSú však vynikajúcou miestnosťou s bazénom, domácim kinom, telocvičňou a bytom v hlavnej spálni.

insta stories

Rozľahlý pozemok zaberá 11,85 akra, kde sa nachádza samostatne stojaca dvojizbová chata, spolu s garážou, heliportom, rybárskym jazerom, jazerom kapra koi a stajňami.

Táto nehnuteľnosť je k dispozícii za 3 500 000 GBP až Strutt & Parker.

Vykonajte prehliadku:

Okewood Hill Estate - Surrey - obývačka - Strutt a Parker

Strutt & Parker

Okewood Hill Estate - Surrey - kino - Strutt a Parker

Strutt & Parker

Okewood Hill Estate - Surrey - štúdia - Strutt a Parker

Strutt & Parker

Okewood Hill Estate - Surrey - jedáleň - Strutt a Parker

Strutt & Parker

Okewood Hill Estate - Surrey - záhrada - Strutt a Parker

Strutt & Parker

Okewood Hill Estate - Surrey - helipad - Strutt a Parker

Strutt & Parker

Získajte inšpiráciu, nápady a rady, nech ste kdekoľvek! Sledujte nás na Facebook: House Beautiful UK | Pinterest: House Beautiful UK | Twitter: @HB | Instagram: @housebeautifuluk

Katie Avis-RiordanSom webový spisovateľ v Country Living a House Beautiful

Tento obsah je vytvorený a spravovaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.