Nova zbirka domov Sainsbury, Urban Paradise, so sanje ljubitelja oblikovanja

instagram viewer

Za izdelke, kupljene na nekaterih povezavah v tem članku, zaslužimo provizijo.

Nova kolekcija Sainsbury's Home, Urban Paradise, je svetla in vesela paleta, kot nalašč za dvig vašega prostora to pomlad.

Nova paleta od tiskanih blazin do kozarcev za sušenje in kovinskih slamic ponuja za vsakogar nekaj, kar bo z lahkoto osvežilo vaš dom. Spodaj si oglejte nekaj naših najljubših izbir.

1Pametna namizna posoda

Nova zbirka Sainsbury's Home

Dom Sainsburys

Posodobite svoj dom za prihajajočo sezono z novimi jedilnimi krožniki, kozarci, steklenicami in blazinami za sedenje s tropskim tiskom. Ker se cene začnejo že od 3,50 GBP, je to čudovit način za vsakogar, da v svoj dom vnese nekaj pametnega.

POIŠČITE SVOJO TRGOVINO

2Presenetljivi dodatki

Nova zbirka Sainsbury's Home

Dom Sainsburys

Živahne tropske potisnjene blazine bodo vsakemu domu dale pridih poletja. Ti novi slogi iz kolekcije bodo popestrili in oživili vsako sobo v enem primeru. To je hiter način za dodajanje barvnega popa, ne da bi pri tem zlomili banko. Ker se blazine začnejo že pri 12 £, je skušnjava, da jih ne kupite vseh.

insta stories

3Briljantna posteljnina

Nova zbirka Sainsbury's Home

Dom Sainsburys

Nič ne osveži sobe tako hitro kot nova posteljnina. Ta osupljiv reverzibilni tisk listov spreminja igre za dvig vaše spalnice v času do pomladi. Za samo 21 funtov, zakaj ga ne bi kupili tudi za svojega prijatelja.

4Zabavna očala

Nova zbirka Sainsbury's Home

Dom Sainsburys

Iščete izgovor za zabavo? Sainsburyjeva zvezdniška paleta novih pijač vključuje kozarce, stresalnik za koktajle, kovinske slamice in kozarce za margarito, kot nalašč za zabavo ob koncu tedna. Nismo ga mogli več ljubiti.

POIŠČITE SVOJO TRGOVINO

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba ter uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e -poštnih naslovov. Več informacij o tej in podobni vsebini boste morda našli na spletnem mestu piano.io.