11 najboljših peči za pico za večerje Alfresco to poletje

instagram viewer

Za izdelke, kupljene na nekaterih povezavah v tem članku, zaslužimo provizijo.

Kdo ne mara prave pice iz kamna? Ko so družabna srečanja končno spet na kartah (no, vsaj do šest gostov), ​​je čas, da se vsi zberejo, da se ustrezno ujamejo v vrt ob večerji na prostem. Če si želite nekaj, kar je nekoliko drugačno od standardnih burgerjev in hotdogov, zakaj ne bi vlagali v pečico za pico in namesto tega gostom privoščili nekaj domačih pic?

Pečica za pico bo v približno 10 minutah skuhala hrustljavo, pristno tanko pico. Goste lahko celo nagovorite, da si sami pripravijo, da skrajšajo čas priprave. Morda bo za začetek trajalo nekaj časa za eksperimentiranje, da bodo časi kuhanja ravno pravi (nihče ne mara namočenega dna), vendar menimo, da je to del zabave. Plus, res, kako slaba je lahko pica?

Oklevate, da bi se oddaljili od svoje ljubljene Barbie? Ne skrbite - ni vam treba. Obstaja veliko modelov, ki se preprosto položijo na vrh žara, tako da lahko pred prehodom na pico skuhate toliko hamburgerjev, kot želite. To so tudi dobra možnost, če vam primanjkuje prostora. Namesto da bi morali najti kam, da bi v svojo težko lopo stisnili večjo peč, se bodo te majhne številke lepo prilegale v predal ali preprosto pod pokrovom vašega žara.

insta stories

Kakšen vir toplote naj uporablja vaša pečica za pico?

Podobno kot pri žaru je to osebna izbira. Večina peči za pico je na drva/oglje (in to je najbolj verodostojno), če pa vam je všeč nadzor, ki ga ponuja plin, so na trgu možnosti. Lahko pa dobite tudi pečice za pico z žarom, ki bi delovale z vašim plinskim žarom. Večina pa je na lesne pelete/oglje.

S kakšnimi dodatki bi morala priti pečica za pico?

Za začetek ni potrebno veliko. Velika večina peči za pico bi morala imeti termometer, tako da lahko skupaj s kamnom za pico nastavite temperaturo kuhanja, da postane podlaga lepa in hrustljava. Večina, vendar ne vsi, ima tudi a veslo za pico ki vam bo pomagal izvleči iz stroja. Če ne, je na voljo veliko za nakup ločeno. Če ga nameravate pustiti zunaj (ali ga vzeti s seboj na potovanje), boste morda želeli ovitek za to, vendar večina modelov teh standardno ne vsebuje.

Torej, tukaj je 11 najboljših peči za pico za leto 2021, tako da lahko to poletje kar najbolje izkoristite svoj vrt. Kdo potrebuje hrano za vzeti s seboj?

Najboljša pečica za pico za dodatne dodatke

Lil Luigi Deluxe pečica za pico

WPPOamazon.co.uk

NAKUPUJTE ZDAJ

To je dobra možnost srednjega razreda in vsebuje vse dodatke, ki jih potrebujete za začetek takoj-bolj kot kateri koli drugi na tem seznamu.

Velikost: 59 x 49 x 37,5 cm
Vir goriva: Oglje/lesni peleti
Kakšni dodatki?
Veslo za pico, rezalnik za pico, ovitek/potovalna torba, vreča oglja in vreča lesnih peletov

Pizza/kadilna pečica na drva

Dellondaamazon.co.uk

NAKUPUJTE ZDAJ

Ta je na voljo v dveh barvah - bodisi jekleni ali mat črni. Tudi dimnik ima pokrovček za zaščito pred dežjem. To vam bo povrnilo 100 funtov manj kot zgornji model - vendar je priloženo samo veslo za pico, ne pa vsi drugi dodatki.

Velikost: 44 x 82 x 74 cm
Vir goriva: Lesni peleti
Kakšni dodatki?
Veslo za pico

Največja pečica za pico

Pečica za pico Koda
Ooniamazon.co.uk

£699.00

NAKUPUJTE ZDAJ

To je očitno zelo draga možnost, zato je za resne ljubitelje pice. V tem krogu je večji od ostalih in omogoča družinske velikosti 16-palčnih pic. Poganja ga plin, kar pomeni, da lahko za hitrega in pristnega kuharja doseže vroče vroče temperature do 500 stopinj.

Velikost: 74 x 70,5 x 41,3 cm (prostornina pice 16 palcev)
Vir goriva: Plin
Kakšni dodatki? Ne

Pečica za pico Karu

Ooniamazon.co.uk

£432.66

NAKUPUJTE ZDAJ

Imam to pečico za pico, zato lahko jamčim za slastne rezultate. Za pripravo okusne pice od začetka do konca traja le 10 minut. Je lahka, kompaktna in noge se zložijo, zato jo je tudi enostavno shraniti.

Velikost: 93 x 35 x 78 cm
Vir goriva: Les, oglje ali pa kupite ločen nastavek za plin
Kakšni dodatki? Ne

Najboljša pečica za pico v majhnem prostoru

Pečica za pico
La Haciendaamazon.co.uk

£154.99

NAKUPUJTE ZDAJ

Če nimate prostora za shranjevanje različnih aparatov, bo ta pečica za pico z žarom dobra izbira za vas. Dolg nekaj več kot 30 cm, ga je treba zlahka vstaviti v omaro - ali pa ga celo hranite pod pokrovom žara.

Velikost: 35 x 35 x 15 cm
Vir goriva: Vaš žar
Kakšni dodatki?Ne

Najboljša proračunska pečica za pico

Topper za peko na žaru za pico
Dom Argosargos.co.uk

£50.00

NAKUPUJTE ZDAJ

V proračunu? To bi moralo prinesti okusne rezultate, ne da bi vam bilo treba zapraviti bogastvo. To je dobra izbira za tiste, ki menijo, da je njihova uporaba v pečici za pico sezonska.

Velikost: 15 x 35 x 40 cm
Vir goriva: Vaš žar
Kakšni dodatki? Veslo za pico

Prenosna gurmanska pečica za pico

Vrtni prosti časnotonthehighstreet.com

£119.99

NAKUPUJTE ZDAJ

Tukaj je še en vrh žara - ta v elegantnem jeklenem zaključku.

Velikost: 15 x 40 x 35 cm
Vir goriva: Vaš žar
Kakšni dodatki?
Ne

Kotliček na žaru na oglje z ognjiščem za pico

Dom Argosargos.co.uk

£85.00

NAKUPUJTE ZDAJ

Tukaj je še ena dobra večnamenska možnost po ugodni ceni pod 100 funtov. Spodaj je stojalo za shranjevanje dodatnega premoga ali vašega orodja.

Velikost: 102 x 57 x 58 cm
Vir goriva: Oglje
Kakšni dodatki?
Veslo za pico

Najboljša pečica za pico za ognjišča

Pladenj za peko iz litega železa
Vse stvari Brighton Leponotonthehighstreet.com

£49.95

NAKUPUJTE ZDAJ

Torej, sama po sebi res ni pečica za pico, vendar nam je bila zelo všeč. Prenesite to na svoj Ognjišče za ustrezno kuharsko izkušnjo na prostem. Seveda pa ta ne prihaja s termometrom, tako kot drugi v naši skupini.

Velikost: 36,2 x 41,3 x 26,7 cm
Vir goriva: Vaše ognjišče
Kakšni dodatki? Ne

Najboljša kombinacija pečice za pico na žaru

Bar-Be-Quick Kotel na oglje Pizza BBQ
argos.com

£125.00

NAKUPUJTE ZDAJ

To je velik! Tukaj je dovolj prostora za kuhanje pic (plus polni žar) za pravilo šestih bash.

Velikost: 122 x 73 x 175 cm 
Vir goriva: Oglje
Kakšni dodatki? Lovilec pepela

Najbolj estetska pečica za pico

Jeklena večnamenska pečica za pico
La Haciendaargos.com

£140.00

NAKUPUJTE ZDAJ

Ta pečica za pico je na ugodnejšem koncu lestvice - in poglejte, kako sladko izgleda. Uporabite ga za pripravo svojega najljubšega quattro formaggija (to je za nas in za mene štiri pice s sirom) ali pa poskusite tudi s kajenjem mesa in rib.

Velikost: 157 x 51 x 38 cm
Vir goriva: Les/oglje
Kakšni dodatki?
Ne

Charley WardCharley Ward je domači pisatelj ekipe za e-trgovino, ki zajema trende v notranjosti, neumne nasvete, trajnostno življenje in ocene izdelkov v naslovih Hearst.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba ter uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e -poštnih naslovov. Več informacij o tej in podobni vsebini boste morda našli na spletnem mestu piano.io.