Amazon prodaja vgradni rastlinjak za 90 dolarjev

instagram viewer

Vsak element na tej strani je ročno izbral urednik House Beautiful. Za nekatere izdelke, ki se jih odločite za nakup, lahko zaslužimo provizijo.

Če ste kdaj razmišljali o dodajanju samostojnega rastlinjak na vaše dvorišče, veste, kako velika naložba je lahko. Po besedah ​​​​Maye Haynie iz sadilnica deVINE, cene se lahko gibljejo med 1.000 in 5.000 $ za dostojne montažne možnosti ali bližje 20.000 $, če iščete nekaj po meri. Toda zahvaljujoč Amazonu boste morda lahko uresničili svoje zelene sanje za manj kot 100 $ (ja, res!).

Rastlinjak za vstop v dom trenutno na drobno za 89,95 $, zaradi česar je velika kraja! Poleg tega ne varčuje s shranjevanjem. Enota je primerna za osem vzdržljivih polic za shranjevanje in razstavljanje rastlin in vrtnih potrebščin. Ker gre za rastlinjak, je na voljo tudi dodaten prostor za višje rastline (in dovolj prostora za odrasle, da gredo v vodo).

Vhodni rastlinjak

Dom-Popolnamazon.com

$89.95

NAKUPUJTE ZDAJ

Z jeklenim okvirjem in PVC pokrovom, ki ščiti brstenje pred škodljivci, je prav tako popoln za zunanjo uporabo kot za

insta stories
notranje vrtnarjenje. In medtem ko enota ne zahteva nekaj sestavljanja, ne zahteva nobenega orodja in navodilom je enostavno slediti, vsaj glede na nekatere od 3.500 ocen s petimi zvezdicami. "Ugotovil sem, da je enostaven za montažo in precej prostoren v notranjosti," piše ena stranka.

Rastlinjak Home-Complete je zdaj na voljo za pošiljanje (lahko celo dobite Prime dostavo!). Še ni prodan? Spodaj si oglejte nekaj drugih Amazonovih rastlinjakov:

Vhodni rastlinjak

Vhodni rastlinjak

KRALJ PTICAamazon.com

$139.99

NAKUPUJTE ZDAJ
Rastlinjak z drsnimi vrati

Rastlinjak z drsnimi vrati

AMERLIFEamazon.com

$209.99

NAKUPUJTE ZDAJ
Predorni rastlinjak

Predorni rastlinjak

VIVOSUNamazon.com

$289.99

NAKUPUJTE ZDAJ
Rastlinjak z zaslonskimi vrati

Rastlinjak z zaslonskimi vrati

Tihotenamazon.com

$109.99

NAKUPUJTE ZDAJ

Obožujete nakupovanje za svoj dom in doseganje najboljših ponudb? mi lahko pomagamo.


To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba, uvozi pa jo na to stran, da uporabnikom pomaga zagotoviti svoje e-poštne naslove. Več informacij o tej in podobnih vsebinah boste morda lahko našli na piano.io.