Histerična prevara nam pokaže, kako bi bilo, če bi IKEA naredila dojenčke

instagram viewer

Vsak element na tej strani je ročno izbral urednik House Beautiful. Za nekatere izdelke, ki jih izberete za nakup, lahko zaslužimo provizijo.

Glede na nedavno New York Times poroča, da je eden od desetih Evropejcev spočet IKEA postelje. To je... veliko. In seveda,Conan O'Brien se nisem mogel upreti norčevanju iz statistike. Njegova ekipa je ustvarila eno najbolj smešnih prevar IKEA doslej.

V bistvu si skeč predstavlja, kaj bi se zgodilo, če bi dojenčke naredili po navodilih IKEA. Ja, tiste papirnate brošure, ki jih vsi tako dobro poznamo. Rezultati? Recimo, da bi očka verjetno moral prebrati vsak korak bližje, preden jih je sestavil - in mama ni tako navdušena (sliši se znano?).

Oglejte si video sami:

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa več informacij na njihovi spletni strani.

[h/t Huffington Post

Lauren Smith McDonoughVišji urednikLauren je višja urednica pri Hearstu.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba ter uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e -poštnih naslovov. Več informacij o tej in podobni vsebini boste morda našli na spletnem mestu piano.io.

insta stories